کد خبر : 297
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

طرز تهیه سینه مرغ با لیمو و سیر

طرز تهیه سینه مرغ با لیمو و سیر

تهیه مرغ طرز تهیه انواع مرغ در تمام قسمتها و طعمهای مختلف افراد در طعمها به ویژه غذای مرغ ، برخی او را در پتبیله کبابی یا سرخ کرده دوست دارند ، برخی دیگر از روشهای سنتی یا مرغ را ترجیح می دهند ، شما یکی از راههای آماده سازی برای صدور مرغ و غیره

تهیه مرغ

طرز تهیه انواع مرغ در تمام قسمتها و طعمهای مختلف افراد در طعمها به ویژه غذای مرغ ، برخی او را در پتبیله کبابی یا سرخ کرده دوست دارند ، برخی دیگر از روشهای سنتی یا مرغ را ترجیح می دهند ، شما یکی از راههای آماده سازی برای صدور مرغ و غیره پتبیل با لیمو و سیر ، که معمولاً با برخی از انواع سبزیجات مانند هویج یا سیب زمینی سرخ شده و برخی از پیش غذا سرو می شود.

 

سینه مرغ با لیمو و سیر خرد شده

مواد تشکیل دهنده

  • یک کیلو سینه مرغ .
  • شش قاشق چای خوری روغن نباتی.
  • شش قاشق غذاخوری آب لیمو.
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل دلمه ای (پاپریکا).
  • هفت حبه سیر خرد شده.
  • کمی نمک.
  • نصف فنجان آب لیمو برای سس.
  • یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه.
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • یک چهارم قاشق چایخوری سیر خرد شده.

 

نحوه تهیه

  • مرغ را با روغن نباتی ، آب لیمو ، نمک و فلفل شیرین به مدت حداقل سه ساعت در یخچال خیس کنید .
  • سینه های مرغ را در یک سینی مناسب که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است ، به مدت حداقل نیم ساعت قرار دهید.
  • فویل آلومینیومی برداشته می شود.
  • سیر خرد شده ، نمک ، آب لیمو ، گشنیز ، سیر خرد شده و همچنین روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط قبلی را به مرغ اضافه کنید ، و آن را بیش از ده دقیقه در فر قرار دهید.

 

سینه مرغ با لیمو داغ و سیر

مواد تشکیل دهنده

  • شش سینه مرغ متوسط.
  • آب پنج لیمو.
  • هفت قرن فلفل سبز تند.
  • هفت حبه سیر.
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • نمک و فلفل سیاه به مزه.

 

نحوه تهیه

  • سینه های مرغ را خوب تمیز کنید ، سپس لیمو را روی آنها فشار دهید.
  • چیلی سبز را ریز خرد کنید ، سپس فلفل خرد شده را به آب لیمو اضافه کنید.
  • سیر را خوب خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید.
  • کمی نمک و کمی فلفل سیاه بریزید.
  • مخلوط را روی سینه مرغ بریزید و حداقل نیم ساعت بگذارید.
  • مرغ را در سینی مناسب پخت بگذارید و وقتی طلایی شد روی آن را بچرخانید.

 

سینه مرغ ، سیر و ادویه جات ترشی جات خشک شده

مواد تشکیل دهنده

  • چهار سینه مرغ متوسط ​​و بدون پوست.
  • چهار حبه سیر.
  • دو عدد لیمو
  • کمی روغن زیتون.
  • کمی نمک.
  • فلفل سیاه بپاشید.
  • ادویه جات خشک شده.

 

نحوه تهیه

  • فقط سیر بیرونی را پوست بگیرید ، بدون اینکه خرد یا خرد کنید.
  • لیموها را به چهار قسمت طولی برش دهید.
  • سینه های مرغ را در وسط سینی فر قرار دهید.
  • حبه های سیر را به طور تصادفی در کنار سینه های مرغ قرار دهید.
  • کمی روغن زیتون بریزید.
  • یک چهارم لیمو را در کناره های سینی فر بچینید.
  • نمک ، فلفل سیاه و ادویه جات ترشی جات را بپاشید.
  • سینی را در فر قرار دهید تا پخته و آماده شود.

 

سالاد کلم بروکلی با لیمو و سیر

مواد تشکیل دهنده

  • ۲ سر کلم بروکلی ، به گلهای متوسط ​​برش دهید.
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون.
  • قاشق کوچک نمک.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • یک حبه سیر خرد شده.
  • نصف قاشق چایخوری آب لیمو.
  • سه سینه مرغ ، ترشی و کبابی ، به مکعب های متوسط ​​برش دهید.

 

نحوه تهیه

  • فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • تکه های کلم بروکلی را در سینی پیرکس بریزید ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، سیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد پخش شود ، سپس وارد فر شوید.
  • تکه های کلم بروکلی را به مدت بیست و پنج دقیقه بپزید تا نرم شوند و رنگ آنها شروع به تغییر کند.
  • سینی را از فر خارج کرده ، تکه های کلم بروکلی را روی یک بشقاب سرو بگذارید ، آب لیمو بپاشید و مرغ کبابی را قبل از سرو روی آن بپاشید .

 

فیلم مرغ با سس لیمو و کره

مرغ خامه ای و کمی ترش؟ خوشمزه ترین طعم آن چیست؟ :

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دکوراسیون

به راز موفقیت خوش آمدید

در این سایت به تمام آن چیزی که باید بدانید شما را آشنا خواهیم کرد.