کد خبر : 354
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

طرز تهیه دو نوع کاپ کیک خوشمزه

طرز تهیه دو نوع کاپ کیک خوشمزه

ارزش غذایی آرد ارزش غذایی ۱۰۰ گرم آرد انرژی ۱۲۲ کالری پروتئین ۱۸.۵۸ گرم چربی ها ۰.۰۰ گرم کربوهیدرات ها ۴۱.۵۹ گرم فیبر ۰.۹ گرم قندها ۰.۰۰ گرم کلسیم ۰ میلی گرم اهن ۰.۰۰ میلی گرم ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم سدیم ۰ میلی گرم   کاپ کیک بدون تخم مرغ زمان آماده سازی پنج

ارزش غذایی آرد

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم آرد
انرژی ۱۲۲ کالری
پروتئین ۱۸.۵۸ گرم
چربی ها ۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات ها ۴۱.۵۹ گرم
فیبر ۰.۹ گرم
قندها ۰.۰۰ گرم
کلسیم ۰ میلی گرم
اهن ۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم
سدیم ۰ میلی گرم

 

کاپ کیک بدون تخم مرغ

زمان آماده سازی پنج دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای ده نفر

 

مواد تشکیل دهنده کاپ کیک بدون تخم مرغ

  • یک فنجان شکر سفید
  • دو فنجان آرد
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک سوم فنجان روغن نباتی
  • یک فنجان شیر سویا
  • یک چهارم قاشق چایخوری طعم توت فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

 

طرز تهیه کاپ کیک بدون تخم مرغ

  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و روغن نباتی و شکر را داخل آن بریزید. با استفاده از پارچه مشبک مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  • میزان شیر سویا باید بیشتر از شکر و روغن باشد. شما بعد از اضافه کردن طعم توت فرنگی و وانیل خوب مخلوط کنید.
  • بکینگ پودر را روی مخلوط اضافه کنید. سپس آرد سفید را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا از بین برود و مخلوط به شکل کرم در آید.
  • قالب های کاپ کیک سیلیکونی را بیاورید و مخلوط کیک را داخل آن قرار دهید. توجه داشته باشید که مخلوط فقط سه چهارم قالب را پر میکند.
  • قالب های کاپ کیک را به مدت دوازده دقیقه داخل فر با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا پخته و سرخ شود.
  •  کاپ کیک را بعد از پخت ز فر دربیاورید. میتونید آن را با کرم تزیین کرده و سرو کنید.

 

کیک شکلاتی سبک

زمان آماده سازی پنج دقیقه
زمان پخت بیست دقیقه
به اندازه کافی برای ده نفر

 

مواد تشکیل دهنده کیک شکلاتی سبک

  • سه فنجان آرد
  • دو فنجان شکر دانه ریز
  • دو فنجان قهوه گرم
  •  یک قاشق کوچک نمک
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • نصف فنجان پودر کاکائو
  • یک قاشق غذاخوری بی کربنات سدیم
  • یک چهارم قاشق غذاخوری دارچین
  • یک سوم فنجان روغن ذرت
  • چهارصد گرم شکلات برای تزئین

 

طرز تهیه کیک شکلاتی سبک

  • قالبهای کاپ کیک با اندازه مناسب بیاورید و آنها را با کمی روغن نباتی چرب کنید. مقدار مناسبی از آرد سفید را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.
  •  فر را اماده کرده و آن را با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس قفسه مشبک در وسط فر را ثابت کنید.
  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و آرد سفید ، شکر ، نمک ، پودر کاکائو ، جوش شیرین و دارچین آسیاب شده را درون آن بریزید .
  • همه مواد را برای مدت کوتاهی خوب مخلوط کنید.
  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و وانیل، روغن، سرکه و قهوه فوری را داخل آن بریزید و آنها را با استفاده از پارو توری خوب مخلوط کنید.
  • مخلوط قهوه را روی مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را با همزن برقی به مدت یک دقیقه خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.
  • مخلوط کیک را در قالب های کاپ کیک بریزید تا فقط یک سوم قالب پر شود. سپس آن را به مدت بیست دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا پخته شود. بعد از پخت آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • شکلات و روغن را در یک کاسه مناسب بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود.
  • تکه های کیک را در شکلات فرو کنید تا کاملا پوشانده شود، سپس آن را کنار بگذارید تا شکلات خوب خشک شود. بعد از این مراحل می‌توانید کیک را سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دکوراسیون

به راز موفقیت خوش آمدید

در این سایت به تمام آن چیزی که باید بدانید شما را آشنا خواهیم کرد.