شماره : 354
۱۸ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

طرز تهیه دو نوع کاپ کیک خوشمزه

ارزش غذایی آرد ارزش غذایی ۱۰۰ گرم آرد انرژی ۱۲۲ کالری پروتئین ۱۸.۵۸ گرم چربی ها ۰.۰۰ گرم کربوهیدرات ها ۴۱.۵۹ گرم فیبر ۰.۹ گرم قندها ۰.۰۰ گرم کلسیم ۰ میلی گرم اهن ۰.۰۰ میلی گرم ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم سدیم ۰ میلی گرم   کاپ کیک بدون تخم مرغ زمان آماده سازی پنج

ارزش غذایی آرد

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم آرد
انرژی ۱۲۲ کالری
پروتئین ۱۸.۵۸ گرم
چربی ها ۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات ها ۴۱.۵۹ گرم
فیبر ۰.۹ گرم
قندها ۰.۰۰ گرم
کلسیم ۰ میلی گرم
اهن ۰.۰۰ میلی گرم
ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم
سدیم ۰ میلی گرم

 

کاپ کیک بدون تخم مرغ

زمان آماده سازی پنج دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای ده نفر

 

مواد تشکیل دهنده کاپ کیک بدون تخم مرغ

  • یک فنجان شکر سفید
  • دو فنجان آرد
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک سوم فنجان روغن نباتی
  • یک فنجان شیر سویا
  • یک چهارم قاشق چایخوری طعم توت فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

 

طرز تهیه کاپ کیک بدون تخم مرغ

  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و روغن نباتی و شکر را داخل آن بریزید. با استفاده از پارچه مشبک مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  • میزان شیر سویا باید بیشتر از شکر و روغن باشد. شما بعد از اضافه کردن طعم توت فرنگی و وانیل خوب مخلوط کنید.
  • بکینگ پودر را روی مخلوط اضافه کنید. سپس آرد سفید را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا از بین برود و مخلوط به شکل کرم در آید.
  • قالب های کاپ کیک سیلیکونی را بیاورید و مخلوط کیک را داخل آن قرار دهید. توجه داشته باشید که مخلوط فقط سه چهارم قالب را پر میکند.
  • قالب های کاپ کیک را به مدت دوازده دقیقه داخل فر با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا پخته و سرخ شود.
  •  کاپ کیک را بعد از پخت ز فر دربیاورید. میتونید آن را با کرم تزیین کرده و سرو کنید.

 

کیک شکلاتی سبک

زمان آماده سازی پنج دقیقه
زمان پخت بیست دقیقه
به اندازه کافی برای ده نفر

 

مواد تشکیل دهنده کیک شکلاتی سبک

  • سه فنجان آرد
  • دو فنجان شکر دانه ریز
  • دو فنجان قهوه گرم
  •  یک قاشق کوچک نمک
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • دو قاشق غذاخوری سرکه
  • نصف فنجان پودر کاکائو
  • یک قاشق غذاخوری بی کربنات سدیم
  • یک چهارم قاشق غذاخوری دارچین
  • یک سوم فنجان روغن ذرت
  • چهارصد گرم شکلات برای تزئین

 

طرز تهیه کیک شکلاتی سبک

  • قالبهای کاپ کیک با اندازه مناسب بیاورید و آنها را با کمی روغن نباتی چرب کنید. مقدار مناسبی از آرد سفید را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.
  •  فر را اماده کرده و آن را با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس قفسه مشبک در وسط فر را ثابت کنید.
  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و آرد سفید ، شکر ، نمک ، پودر کاکائو ، جوش شیرین و دارچین آسیاب شده را درون آن بریزید .
  • همه مواد را برای مدت کوتاهی خوب مخلوط کنید.
  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و وانیل، روغن، سرکه و قهوه فوری را داخل آن بریزید و آنها را با استفاده از پارو توری خوب مخلوط کنید.
  • مخلوط قهوه را روی مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را با همزن برقی به مدت یک دقیقه خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.
  • مخلوط کیک را در قالب های کاپ کیک بریزید تا فقط یک سوم قالب پر شود. سپس آن را به مدت بیست دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا پخته شود. بعد از پخت آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • شکلات و روغن را در یک کاسه مناسب بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود.
  • تکه های کیک را در شکلات فرو کنید تا کاملا پوشانده شود، سپس آن را کنار بگذارید تا شکلات خوب خشک شود. بعد از این مراحل می‌توانید کیک را سرو کنید.
ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 354 توسط successpress و در روز پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۸:۵۶
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 347
۱۵ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

از تمرینات قانون جذب و مدیتیشن چه میدانید؟

تمرینات قانون جذب تمرین مدیتیشن یافتن یک فضای آرام در ذهن فقط به مدت پنج دقیقه بر روی سلامت و شادی شخصی شما تأثیر مثبت می گذارد ، مدیتیشن به حذف همه افکار منفی از ذهن کمک می کند و به روح اجازه می دهد تا به دنیایی نامحدود از رویاها که برای موفقیت ضروریست باز

تمرینات قانون جذب

تمرین مدیتیشن

یافتن یک فضای آرام در ذهن فقط به مدت پنج دقیقه بر روی سلامت و شادی شخصی شما تأثیر مثبت می گذارد ، مدیتیشن به حذف همه افکار منفی از ذهن کمک می کند و به روح اجازه می دهد تا به دنیایی نامحدود از رویاها که برای موفقیت ضروریست باز شود. انجام هر روزه تمرین قانون جذب و مدیتیشن به ذهن آرامش لازم را می دهد و موجب می شود که افکار بر موضوعات مثبت تمرکز کند.

تمرین تخیل

این تمرین را می توان با تصور چیزهای جدید هر روز انجام داد و یکی از مزایای این تمرین این است که می توان آن را در هر کجا و در هر زمان انجام داد. به عنوان مثال ، هنگام انجام کارهای خانه ، می توانید تصور کنید که یک خدمتکار آن کارها را انجام می دهد ، یا زندگی را بدون روال خسته کننده تصور کنید .

 

نحوه اعمال قانون جذب

نظریه پشت قانون جذب بسیار ساده است و می توان آن را با دنبال کردن مراحل زیر اعمال کرد:

  • سوال؛ جایی که فرد باید از خود بخواهد تا بفهمد واقعاً چه می خواهد.
  • ایمان و اعتقاد ؛ جایی که او باید صادقانه باور کند که آنچه فکر می کند در نهایت به او خواهد رسید ، و باید شک را از او دور کند.
  • رسیدن ؛ جایی که فرد باید به طور فعال به سمت هدف خود حرکت کند و به فرصتی که بدون تردید به او می رسد بچسبد.

 

ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 347 توسط successpress و در روز دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۸:۵۸
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 343
۱۳ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰

pharmaceutical and hygiene industries

pharmaceutical and hygiene industries as suitable options for short-term investment Interview with Duman Sahand, Capital Market Analyst While the majority of countries are distributing Covid-19 vaccines, various businesses are concerned about activity in the post-Covid era. We interviewed Duman Sahand, a capital market analyst and investor, in this regard. What is your opinion about business

pharmaceutical and hygiene industries as suitable options for short-term investment

Interview with Duman Sahand, Capital Market Analyst

While the majority of countries are distributing Covid-19 vaccines, various businesses are concerned about activity in the post-Covid era. We interviewed Duman Sahand, a capital market analyst and investor, in this regard.

What is your opinion about business during the post-Covid era?

The structure of investment and capital market is inclined towards overcoming stagnation and regaining balance. Usually, during a crisis, several businesses sustain losses. However, there are other businesses that not only experience no loss but also achieve considerable growth. For instance, during the Covid-19 pandemic, the tourism industry underwent stagnation while E-commerce, especially Online sale websites, experienced significant growth. I believe that within the next 12 months the fields that sustained losses will try to restore balance and rapidly reconstruct their markets and it will slow down the growth of E-commerce.

What are the most significant and profitable fields of business for investment?

In the short term, the pharmaceutical industry and hygiene product companies will gain great profit, however, the electric cars industries, plus monetary and banking industries long for changes and new products. Therefore, businesses that work in these fields can be considered good options for long-term investment.

Iranian investors are inclined towards investing in digital currencies, especially Bitcoin, what is your opinion in this regard?

In general, I have no special opinion regarding Iranian investors and fields of investment in Iran and my main focus is global market analysis. My only advice to the people of my country is to learn from last year’s experience in the stock exchange and avoid getting ripped off in other markets.

Douman Sahand

Angel investor

Source: doumansahand.com

ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 343 توسط successpress و در روز شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۰:۰۳
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 339
۱۲ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱

چطور فست فود درست کنیم

طرز تهیه فست فود چند نوع غذای فست فود را در این مطلب برای شما مهیا کردیم که با خواندن این آموزش تهیه فست فود برای شما آسان خواهد بود بریانی سبزیجات آسان زمان پردازش اجزا ۱۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه به اندازه کافی برای ۴ نفر   ارزش غذایی کالری ۳۰۵ کالری چربی

طرز تهیه فست فود

چند نوع غذای فست فود را در این مطلب برای شما مهیا کردیم که با خواندن این آموزش تهیه فست فود برای شما آسان خواهد بود

بریانی سبزیجات آسان

زمان پردازش اجزا ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
به اندازه کافی برای ۴ نفر

 

ارزش غذایی

کالری ۳۰۵ کالری
چربی ها ۶ گرم
کربوهیدرات ها ۵۷ گرم
فیبر ۲ گرم
نمک ها ۱.۴۲ گرم
پروتئین ۹ گرم

 

مواد تشکیل دهنده

  • دویست و پنجاه گرم برنج باسماتی.
  • چهارصد گرم سبزیجات مخلوط منجمد.
  • یک مشت بزرگ کشمش.
  • یک مکعب آب مرغ.
  • دو قاشق غذاخوری خمیر کاری.
  • یک مشت بزرگ بادام هندی شور.

 

نحوه تهیه

  • محل: برنج ، سبزیجات و کشمش را در یک کاسه بزرگ مقاوم در برابر حرارت قرار دهید.
  • ششصد میلی لیتر آب جوش روی مواد فوق بریزید و مکعب آب پز را روی آن خرد کنید ، سپس خمیر کاری را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
  • روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در نوک آن فضایی برای خروج بخار باقی بماند.
  • ظرف را به مدت دوازده دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
  • کاسه را از مایکروویو بردارید و بگذارید به مدت پنج دقیقه ، درپوش داده شود تا تمام شود.
  • چنگال بریانی قلب و سپس زینا بالکاچو و پای او.

 

املت پنیر

زمان پردازش اجزا ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
به اندازه کافی برای ۴ نفر

 

ارزش غذایی

کالری ۱۸۷ کالری
چربی ها ۱۳ گرم
چربی های اشباع شده ۵ گرم
کربوهیدرات ها ۳ گرم
فیبر ۱ گرم
قندها ۲ گرم
نمک ها ۱.۲۲ گرم
پروتئین ۱۶ گرم

 

مواد تشکیل دهنده

  • چوب پیاز سبز.
  • چهار قاشق غذاخوری نخود یخ زده ذوب شده.
  • کدو سبز را از وسط برش داده و لبه های آن را برش دهید.
  • صد گرم پنیر فتا.
  • چهار تخم مرغ.

 

نحوه تهیه

  • فر را با کارکردن در دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد آماده کنید.
  • پیاز سبز را خرد کرده و با نخود فرنگی در یک کاسه بریزید.
  • کدو سبز را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
  • پنیر فتا را با دست خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
  • تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفیده کاملا با زرده مخلوط شود.
  • تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
  • یک سینی گرد گرد به قطر ۱۶ سانتیمتر را با روغن چرب کنید ، سپس مخلوط را داخل آن بریزید.
  • سینی را در فر قرار دهید و املت را به مدت سی دقیقه یا تا سفت شدن بپزید.

 

همبرگر

زمان پردازش اجزا ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
به اندازه کافی برای ۴ نفر

 

ارزش غذایی

کالری ۴۹۶ کالری
چربی ها ۲۷ گرم
چربی های اشباع شده ۱۲ گرم
کربوهیدرات ها ۲۶ گرم
فیبر ۱ گرم
قندها ۲ گرم
نمک ها ۱.۵۳ گرم
پروتئین ۳۹ گرم

 

مواد تشکیل دهنده

  • پانصد گرم گوشت گاو چرخ کرده.
  • یک قاشق چایخوری پودر چیلی.
  • چهار تکه پنیر چدار – به میزان دلخواه.
  • چهار تکه نان برگر.
  • کاهو ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز قرمز – به میزان دلخواه.
  • سس گوجه.
  • مایونز.

 

نحوه تهیه

  • گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید ، پودر چیلی ، نمک و فلفل سیاه بپاشید و با دست یا چنگال مخلوط کنید.
  • گوشت را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل دیسک در آورید.
  • دیسک ها را روی گریل به مدت پنج دقیقه از هر طرف گریل کنید.
  • یک تکه پنیر را پس از چرخاندن روی هر دیسک قرار دهید.
  • آماده برگر با قرار دادن یک تکه گوشت کبابی در هر قطعه با پر و سس مورد نظر خود را.
ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 339 توسط successpress و در روز جمعه ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۵۱:۲۱
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 321
۱۲ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۴:۴۶

طرز تهیه سس کیک شکلاتی

ارزش غذایی سس شکلات ارزش غذایی ۱۰۰ گرم سس شکلات انرژی ۴۳۳ گرم پروتئین ۰.۰۰ گرم چربی ها ۲۰.۰۰ گرم کربوهیدرات ها ۵۶.۶۷ گرم فیبر ۰.۰ گرم قندها ۴۰.۰۰ گرم کلسیم ۰ میلی گرم اهن ۱.۲۰ میلی گرم سدیم ۰ میلی گرم ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم کیک شکلاتی با سس شکلات زمان آماده سازی

ارزش غذایی سس شکلات

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم سس شکلات
انرژی ۴۳۳ گرم
پروتئین ۰.۰۰ گرم
چربی ها ۲۰.۰۰ گرم
کربوهیدرات ها ۵۶.۶۷ گرم
فیبر ۰.۰ گرم
قندها ۴۰.۰۰ گرم
کلسیم ۰ میلی گرم
اهن ۱.۲۰ میلی گرم
سدیم ۰ میلی گرم
ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم

کیک شکلاتی با سس شکلات

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت پنجاه دقیقه
به اندازه کافی برای ده نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم سس شکلات:

  • نصف قاشق چایخوری وانیل مایع .
  • دو قاشق غذاخوری قهوه فوری.
  • نصف فنجان شکر سفید.
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو ، آقایان.
  • نصف فنجان آب.

مواد لازم برای مخلوط کیک:

  • هفتاد و پنج گرم شکلات سفید خرد شده.
  • سه فنجان آرد سفید.
  • ۱ قاشق چایخوری: بی کربنات سودا ، وانیل مایع و نمک.
  • یک و نیم فنجان شیر سفت شده.
  • یک فنجان روغن ذرت.
  • صد و پنجاه گرم شکلات.
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • دو و یک چهارم فنجان شکر دانه ریز.
  • سه تخم مرغ بزرگ.

طرز تهیه

طرز تهیه سس شکلات:

  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و: شکر ، قهوه فوری ، وانیل ، آب و کاکائو را داخل آن بریزید.
  • همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید.
  • حذف سس شکلات از گرما پس از جوش و کنار ترک آن است.

طرز تهیه کیک:

  • قفسه خالص را در وسط فر نصب کنید و آن را در دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • قالب کیک را با اندازه مناسب بیاورید ، آن را با کمی کره چرب کنید ، روی آن آرد بریزید و کنار بگذارید.
  • یک کاسه با اندازه مناسب بیاورید و شکلات را داخل آن قرار دهید و روی حمام آب بگذارید تا شکلات خوب ذوب شود.
  • هر یک از: آرد سفید ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را در یک الک با حفره های کوچک بریزید ، خوب الک کنید و کنار بگذارید.
  • پارو توری را به خوبی در همزن برقی نصب کرده و هر دو: روغن ذرت ، شکر را داخل آن بریزید و هر دو ماده را به مدت سه دقیقه با سرعت متوسط ??خوب مخلوط کنید.
  • تخم مرغ اول را روی مخلوط قبلی بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا کاملا از بین برود ، سپس تخم مرغ دوم و به همین ترتیب تا زمانی که مقدار تخم مرغ تخصیص داده شود.
  • وانیل را اضافه کرده و با همه مواد خوب مخلوط کنید تا یک مخلوط پفکی بدست آید.
  • شیر و نصف مقدار آرد را به مخلوط قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا از بین برود.
  • شکلات ذوب شده و نصف باقی مانده آرد را اضافه کنید و آنها را به مدت یک دقیقه کامل مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  • شکلات سفید را روی مخلوط کیک اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق پلاستیکی پهن خوب هم بزنید.
  • مخلوط کیک شکلاتی را در قالب پخش کرده و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا کاملا بپزد.
  • کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خوب خنک شود ، سپس روی آن را با سس شکلات تزئین کرده و مستقیم سرو کنید.

 

طرز تهیه سس شکلات

زمان آماده سازی پنج دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای پنج نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • یک فنجان پودر قند.
  • دو فنجان شیر مایع.
  • قاشق غذاخوری کره.
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته.
  • نصف فنجان کاکائو .

 

طرز تهیه

  • یک کاسه مناسب بیاورید و داخل آن : کاکائو ، شیر مایع ، نشاسته و شکر قرار دهید.
  • همه مواد را خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و مراقب باشید آنها را مرتب هم بزنید.
  • سس شکلات را از روی حرارت بردارید و با استفاده از ضمیمه پدل آن را خوب هم بزنید.
  • کره را به سس اضافه کنید و با استفاده از ضمیمه پدل آن را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید
ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 321 توسط successpress و در روز جمعه ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۴:۴۶:۱۶
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 320
۱۲ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۴:۴۵

طرز تهیه کیک ملاس خرما

کیک خامه ای ملاس خرما زمان پردازش مواد ۶۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه به اندازه کافی برای ۶ نفر مواد تشکیل دهنده مواد لازم خمیر: دویست و پنجاه گرم آرد ، بعلاوه مقدار کمی که برای پاشیدن استفاده شود. هفتاد و پنج گرم کره سرد. تخم مرغ کامل ، زرده تخم مرغ زده شده.

کیک خامه ای ملاس خرما

زمان پردازش مواد ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
به اندازه کافی برای ۶ نفر

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم خمیر:

  • دویست و پنجاه گرم آرد ، بعلاوه مقدار کمی که برای پاشیدن استفاده شود.
  • هفتاد و پنج گرم کره سرد.
  • تخم مرغ کامل ، زرده تخم مرغ زده شده.
  • یک قاشق چایخوری گلاب .
  • زرده تخم مرغ زده شده را برای مسواک زدن استفاده کنید.

مواد پر کننده:

  • نیم کیلوگرم از طول عبور کرده و از هسته خارج می شود.
  • چهارصد میلی لیتر خامه سنگین.
  • زرده چهار تخم مرغ.
  • نصف فنجان شکر .
  • نصف قاشق چایخوری پودر زعفران.
  • یک چهارم فنجان ملاس خرما.

 

طرز تهیه

  • تهیه خمیر:
  • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی کیک بیست سانتی متری را با پایه متحرک با کمی روغن چرب کنید.
  • آرد را با شکر و کره مخلوط کنید تا مخلوط شبیه آرد سوخاری شود.
  • تخم مرغ و گلاب را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا بچسبد ، سپس آن را کمی ورز دهید و بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت سه میلی متر باز کنید.
  • روی کیک را با خمیر بپوشانید ، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و سپس آن را با حبوبات پر کنید.
  • خمیر را به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید ، سپس دانه ها را برداشته و خمیر را بپزید تا طلایی شود.

پر کردن را آماده کنید:

  • خرما را در کیک قرار دهید.
  • خامه را روی آتش بجوشانید.
  • زرده تخم مرغ ، شکر و زعفران را با همزن بزنید تا مخلوط روشن و خامه ای شود.
  • ملاس خرما را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • خامه داغ را به آرامی با مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  • کاستارد را در پایه خمیر بریزید و قالب را با دقت در فر قرار دهید.
  • کیک را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت هجده تا بیست دقیقه یا تا زمانی که خمیر سفت و طلایی شود بپزید.

 

کیک ملاس خرما و جو دوسر

مواد تشکیل دهنده

  • نصف فنجان آرد گندم.
  • سه چهارم فنجان بلغور جو دوسر.
  • سه چهارم فنجان آرد.
  • دو عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری بی کربنات سودا.
  • یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی کوچک.
  • یک قاشق چایخوری نمک.
  • یک قاشق چایخوری دارچین .
  • یک چهارم فنجان شکر قهوه ای.
  • یک چهارم فنجان ملاس انار.
  • یک فنجان آب جوش.
  • یک چهارم فنجان روغن بادام.
  • گردو.
  • عبور.
  • ملاس خرما.
  • پخت قند.
  • تاریخ.
  • مربا.

 

طرز تهیه

  • آرد گندم ، بلغور جو دوسر ، آرد ، بی کربنات سودا ، نمک ، جوز هندی ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید.
  • تخم مرغ ، وانیل و ملاس خرما را اضافه کنید.
  • به تدریج روغن و آب را اضافه کنید ، سپس انواع آجیل را به دلخواه اضافه کنید.
  • آنها را در کاپ کیک های روغنی یا فنجان های مافین بریزید ، سپس آنها را به مدت سه چهارم ساعت در فر بگذارید تا تمام شوند.
  • روی آن را با پودر قند یا مربا تزیین کنید ، خرمای ورقه شده را روی آن قرار دهید ، سپس سرو کنید.
ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 320 توسط successpress و در روز جمعه ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۴:۴۵:۲۰
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 317
۱۰ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۸:۵۲

حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری

حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری ۱۰۰ میلیون دلار جذب سرمایه در سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ میلادی بر اساس حسابرسی مالی کارشناس رسمی دادگستری؛ دومان سهند بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ میلادی ۱۰۰میلیون دلار (بر اساس برابری نرخ دلار به ریال در آن زمان ) جذب سرمایه داشته است. بر اساس همین

حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری

۱۰۰ میلیون دلار جذب سرمایه در سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ میلادی

بر اساس حسابرسی مالی کارشناس رسمی دادگستری؛ دومان سهند بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ میلادی ۱۰۰میلیون دلار (بر اساس برابری نرخ دلار به ریال در آن زمان ) جذب سرمایه داشته است.

بر اساس همین گزارش، در طی دو سال بیش از ۵۰ میلیون دلار اصل و سود سرمایه گذاران با آنها تسویه شده و قرارداد آن‌ها تمدید نشده و همچنین بیش از ۳ میلیون دلار حقوق و مزایا به کارمندان خود پرداخت کرده است.

در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۶ حدود ۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه دومان سهند بوده است . کاهش ۱۰ میلیون دلاری جذب سرمایه در سال ۲۰۱۶ ، نشان از سوددهی شرکت و عدم نیاز به جذب پول از سرمایه گذاران جدید و تکیه بر توانایی های مالی شرکت داشت.

جزئیات حسابرسی ۶۰۰ صفحه ای انجام شده به شرح ذیل است :

شرکت سرمایه گذاری دومان سهند در تیر ماه سال ۱۳۹۴ با شماره ثبت ۴۷۵۶۸۰ از اداره ثبت شرکت ها زیر نظر قوه قضاییه مجوز تاسیس گرفت.

در آگهی تاسیس این شرکت که در سایت روزنامه رسمی کشور زیر نظر قوه قضائیه قابل رویت است (تصویر شماره ۱ که در انتهای این متن قابل رویت است)، جذب سرمایه داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف عمرانی و خدماتی قید شده است. دومان سهند از همان بدو تاسیس شرکت به عنوان مدیرعامل و سهامدار ارشد این شرکت و صاحب حق امضا انتخاب شد. بر اساس درخواست سهامداران این شرکت، آقای سید مصطفی موسوی؛ کارشناس رسمی دادگستری با شماره پروانه ۱۰۶۶۶؛ حسابرسی مالی شرکت دومان سهند را در تابستان سال ۱۳۹۷ در ۶۰۰ صفحه انجام داد.

در این حسابرسی ۶۰۰ صفحه ای، کلیه تراکنش‌های مالی این شرکت و زیرمجموعه‌های آن و همچنین سهامداران مورد بررسی قرار گرفته است. خلاصه کلیه فعالیت های این شرکت در صفحه ۱۴ این حسابرسی نمایان است (تصویر شماره ۲ که در انتهای این متن قابل رویت است).

بر اساس گزارش حسابرسی در صفحه مذکور این شرکت ۸۳۰ فقره قرارداد سرمایه گذاری با ۲۵۹ نفر منعقد کرده است. طبق ردیف (۳_۲_۴) در صفحه ۱۴ گزارش مالی شرکت دومان سهند ارزش قراردادهای سرمایه گذاری بیش از ۳ هزار میلیارد ریال بوده است. بر اساس ردیف(۲_۲_۴) صفحه ۱۴ حسابرسی مالی شرکت دومان سهند با ۱۱۹ نفر از سرمایه گذاران مبلغ بیش از ۱۷۰۰ میلیارد ریال را تسویه نموده است و در سه ماهه آخر سال ۱۳۹۶ با ۱۳۹ نفر قراردادهایی با ارزش بیش از ۱۴۰۰ میلیارد ریال داشته است.

کاهش جذب سرمایه حدود ۳۰۰ میلیارد ریالی نشان از عدم نیاز شرکت به جذب سرمایه بیشتر به دلیل سوددهی داخلی زیرمجموعه ها بوده است. با توجه به تصویر دوم صفحه ۱۴ حسابرسی مالی شرکت دومان سهند با سربرگ کارشناسی رسمی دادگستری، با شماره پروانه و شماره تماس ایشان و مهر قانونی منتشر شده است.

خلاصه این گزارش در محضر مقام قضایی ، توسط کارشناس حسابرسی مذکور ارائه و توسط دوربین های مراجع قضایی و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است.

آگهی تاسیس شرکت سرمایه گذاری دومان سهند (تصویر شماره یک)

آگهی تاسیس شرکت سرمایه گذاری دومان سهند (تصویر شماره یک)

آگهی تاسیس شرکت سرمایه گذاری دومان سهند (تصویر شماره یک)

گزارش حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری(تصویر دو)

گزارش حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری(تصویر دو)

گزارش حسابرسی سرمایه‌گذاری های دومان سهند توسط کارشناس رسمی دادگستری(تصویر دو)

 

منبع: www.doumanmoney.com

ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 317 توسط successpress و در روز چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۵۲:۴۹
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 316
۸ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۵:۴۸

طرز تهیه مرغ ترد | روش ترد کردن مرغ

مرغ ترد آسان زمان آماده سازی ده دقیقه زمان پخت سی دقیقه به اندازه کافی برای سه نفر   مواد تشکیل دهنده غذای مرغ یا مرغ ، هشت تکه شده ، خوب شسته شده و از پوست جدا می شود. یک فنجان شیر . نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، کاری ، زیره ،

مرغ ترد آسان

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت سی دقیقه
به اندازه کافی برای سه نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • غذای مرغ یا مرغ ، هشت تکه شده ، خوب شسته شده و از پوست جدا می شود.
  • یک فنجان شیر .
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، کاری ، زیره ، پودر سیر ، پودر پیاز و آرد.

 

نحوه تهیه

  • با استفاده از چاقو روی مرغ سوراخ کنید ، سپس چاشنی را داخل آن قرار دهید ، ادویه و شیر را بگذارید ، سپس مرغ را به مدت چهار ساعت یا بیشتر در آن خیس دهید ، و مرغ را در یخچال بگذارید ، سپس آن را بیرون آورده و روی آن را بپوشانید. آرد ، سپس دوباره آن را در شیر بگذارید و دوباره آن را با آرد بپوشانید.
  • مرغ را در روغن زیادی روی حرارت ملایم قرار دهید و سرخ کنید ، سپس آرد را روی آن قرار دهید تا ترد شود.

 

مرغ ترد

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت چهل و پنج دقیقه
به اندازه کافی برای هفت نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • سه فنجان آرد.
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل .
  • نصف قاشق غذاخوری نمک و نشاسته.
  • ران مرغ.
  • فلفل قرمز تند ، فلفل سیاه و کاری مخلوط.
  • آب – در صورت نیاز

 

نحوه تهیه

  • تکه های مرغ را قبل از چاشنی با مخلوط خوب بشویید .

پانسمان را آماده کنید:

  • سه قاشق غذاخوری آرد را در یک قابلمه بریزید ، سپس اضافه کنید: کاری ، فلفل سیاه و قرمز ، نمک و زنجبیل و مواد را الک کنید و سپس آب را روی مخلوط بریزید تا مخلوط غلیظی ایجاد شود ، سپس تکه های مرغ را درون آن قرار دهید.
  • تکه های مرغ را داخل مخلوط قرار دهید و بگذارید شصت یا صد و بیست دقیقه بماند ، یا می توانید شب ها آن را آماده کنید و تا روز دوم کنار بگذارید.
  • روغن را در یک کاسه عمیق بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گرم شود ، سپس درجه حرارت را کاهش دهید.
  • تکه های مرغ را داخل مقدار باقیمانده آرد بگذارید تا هر تکه پوشانده شود ، سپس آنها را در روغن بریزید و درجه حرارت را به یک درجه متوسط ​​کاهش دهید و آنها را بدون ورق زدن بگذارید تا خوب ترد شوند.
  • تکه های مرغ را بیرون آورده و برای سرو بگذارید و سیب زمینی ، سس گوجه فرنگی و سیر را در کنار آنها قرار دهید.

 

انگشتان مرغ ترد

زمان آماده سازی سه دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • چهار تکه فیله مرغ.

مواد مخلوط آرد:

  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا (پاپریکا) ، گشنیز ، زردچوبه و نمک.
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل.
  • یک فنجان آرد

مواد مخلوط تخم مرغ:

  • یک چهارم فنجان شیر .
  • نصف قاشق چایخوری نمک.
  • سه عدد سفیده تخم مرغ بزرگ.
  • کمی فلفل سیاه.

مواد لازم برای مخلوط دانه ذرت:

  • ¼ فنجان پنیر پارمزان یا پنیر بوقلمون خرد شده.
  • نصف فنجان پنیر چدار خرد شده.
  • دو فنجان پودر ذرت.

مواد لازم سس خامه ترش:

  • دو قاشق غذاخوری سس سویا و سرکه تا غلیظ شود.
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده و خیار ترشی بسیار ریز.
  • نصف قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده.
  • نصف فنجان سس گوجه فرنگی و خامه ترش.
  • یک حبه سیر له شده خوب.

 

نحوه تهیه

  • فر را با دمای دویست درجه سانتیگراد گرم کنید ، یک سینی با لبه کوتاه بیاورید ، سپس آن را با روغن بپاشید و کنار بگذارید.
  • فیله مرغ را به انگشتان بلند برش دهید.
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زردچوبه ، گشنیز و آرد را در یک ظرف عمیق بریزید ، مواد را هم بزنید تا مخلوط تشکیل شود ، سپس آن را کنار بگذارید.
  • قرار دادن هر یک از: تخم مرغ سفیده ، شیر، نمک و فلفل سیاه در ظرف دیگر، به هم بزنید مواد تشکیل دهنده به شکل مخلوط، سپس آن را کنار بگذارند.
  • دانه های ذرت را در ظرفی بریزید ، کمی آن را با نوک انگشتان خود خرد کنید ، سپس پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  • تکه های مرغ را در آرد بریزید و آنها را از هر دو طرف بچرخانید تا با یک لایه نازک پوشانده شود ، سپس انگشتان مرغ را در مخلوط تخم مرغ قرار دهید و هر دو طرف آنها را بچرخانید تا خوب پوشانده شوند.
  • انگشتان مرغ را داخل کیک های آسیاب شده قرار دهید و آنها را برگردانید ، کمی آنها را فشار دهید تا کیک های آسیاب شده به خوبی بچسبند.
  • انگشتان مرغ را روی سینی بگذارید و آنها را به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی شوند.
  • انگشتان مرغ را مستقیماً با سس خامه ترش سرو کنید.

سس را آماده کنید:

  • خامه ترش ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، سرکه ، پیاز ، سیر ، ترشی ، گشنیز را در یک ظرف کوچک بریزید و مواد را با چنگال هم بزنید تا سس کمی خشن به دست آید.

 

دستور العمل انگشتان مرغ ترد

اگر می خواهید با استفاده از مرغ به عنوان غذای جانبی یا غذای اصلی ، غذای خاصی سرو کنید ، کافی است ویدیو را برای تهیه انگشتان ترد مرغ به راحتی و به سرعت تماشا کنید.

ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 316 توسط successpress و در روز دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۰۵:۴۸:۳۳
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 297
۶ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

طرز تهیه سینه مرغ با لیمو و سیر

تهیه مرغ طرز تهیه انواع مرغ در تمام قسمتها و طعمهای مختلف افراد در طعمها به ویژه غذای مرغ ، برخی او را در پتبیله کبابی یا سرخ کرده دوست دارند ، برخی دیگر از روشهای سنتی یا مرغ را ترجیح می دهند ، شما یکی از راههای آماده سازی برای صدور مرغ و غیره

تهیه مرغ

طرز تهیه انواع مرغ در تمام قسمتها و طعمهای مختلف افراد در طعمها به ویژه غذای مرغ ، برخی او را در پتبیله کبابی یا سرخ کرده دوست دارند ، برخی دیگر از روشهای سنتی یا مرغ را ترجیح می دهند ، شما یکی از راههای آماده سازی برای صدور مرغ و غیره پتبیل با لیمو و سیر ، که معمولاً با برخی از انواع سبزیجات مانند هویج یا سیب زمینی سرخ شده و برخی از پیش غذا سرو می شود.

 

سینه مرغ با لیمو و سیر خرد شده

مواد تشکیل دهنده

  • یک کیلو سینه مرغ .
  • شش قاشق چای خوری روغن نباتی.
  • شش قاشق غذاخوری آب لیمو.
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل دلمه ای (پاپریکا).
  • هفت حبه سیر خرد شده.
  • کمی نمک.
  • نصف فنجان آب لیمو برای سس.
  • یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه.
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • یک چهارم قاشق چایخوری سیر خرد شده.

 

نحوه تهیه

  • مرغ را با روغن نباتی ، آب لیمو ، نمک و فلفل شیرین به مدت حداقل سه ساعت در یخچال خیس کنید .
  • سینه های مرغ را در یک سینی مناسب که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است ، به مدت حداقل نیم ساعت قرار دهید.
  • فویل آلومینیومی برداشته می شود.
  • سیر خرد شده ، نمک ، آب لیمو ، گشنیز ، سیر خرد شده و همچنین روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط قبلی را به مرغ اضافه کنید ، و آن را بیش از ده دقیقه در فر قرار دهید.

 

سینه مرغ با لیمو داغ و سیر

مواد تشکیل دهنده

  • شش سینه مرغ متوسط.
  • آب پنج لیمو.
  • هفت قرن فلفل سبز تند.
  • هفت حبه سیر.
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • نمک و فلفل سیاه به مزه.

 

نحوه تهیه

  • سینه های مرغ را خوب تمیز کنید ، سپس لیمو را روی آنها فشار دهید.
  • چیلی سبز را ریز خرد کنید ، سپس فلفل خرد شده را به آب لیمو اضافه کنید.
  • سیر را خوب خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید.
  • کمی نمک و کمی فلفل سیاه بریزید.
  • مخلوط را روی سینه مرغ بریزید و حداقل نیم ساعت بگذارید.
  • مرغ را در سینی مناسب پخت بگذارید و وقتی طلایی شد روی آن را بچرخانید.

 

سینه مرغ ، سیر و ادویه جات ترشی جات خشک شده

مواد تشکیل دهنده

  • چهار سینه مرغ متوسط ​​و بدون پوست.
  • چهار حبه سیر.
  • دو عدد لیمو
  • کمی روغن زیتون.
  • کمی نمک.
  • فلفل سیاه بپاشید.
  • ادویه جات خشک شده.

 

نحوه تهیه

  • فقط سیر بیرونی را پوست بگیرید ، بدون اینکه خرد یا خرد کنید.
  • لیموها را به چهار قسمت طولی برش دهید.
  • سینه های مرغ را در وسط سینی فر قرار دهید.
  • حبه های سیر را به طور تصادفی در کنار سینه های مرغ قرار دهید.
  • کمی روغن زیتون بریزید.
  • یک چهارم لیمو را در کناره های سینی فر بچینید.
  • نمک ، فلفل سیاه و ادویه جات ترشی جات را بپاشید.
  • سینی را در فر قرار دهید تا پخته و آماده شود.

 

سالاد کلم بروکلی با لیمو و سیر

مواد تشکیل دهنده

  • ۲ سر کلم بروکلی ، به گلهای متوسط ​​برش دهید.
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون.
  • قاشق کوچک نمک.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • یک حبه سیر خرد شده.
  • نصف قاشق چایخوری آب لیمو.
  • سه سینه مرغ ، ترشی و کبابی ، به مکعب های متوسط ​​برش دهید.

 

نحوه تهیه

  • فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • تکه های کلم بروکلی را در سینی پیرکس بریزید ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، سیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد پخش شود ، سپس وارد فر شوید.
  • تکه های کلم بروکلی را به مدت بیست و پنج دقیقه بپزید تا نرم شوند و رنگ آنها شروع به تغییر کند.
  • سینی را از فر خارج کرده ، تکه های کلم بروکلی را روی یک بشقاب سرو بگذارید ، آب لیمو بپاشید و مرغ کبابی را قبل از سرو روی آن بپاشید .

 

فیلم مرغ با سس لیمو و کره

مرغ خامه ای و کمی ترش؟ خوشمزه ترین طعم آن چیست؟ :

ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 297 توسط successpress و در روز شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۶:۳۰
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 296
۶ / ۶ / ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

۱۰ دستور تهیه یک شام سریع و آسان

املت سیب زمینی زمان پخت بیست دقیقه به اندازه کافی برای هشت نفر   مواد تشکیل دهنده مواد تشکیل دهنده سیب زمینی: یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام: نمک ، فلفل سیاه. نصف فنجان جعفری ، خرد شده. دو عدد سیب زمینی متوسط. سه قاشق غذاخوری روغن زیتون. یک قرن فلفل تند ، خرد

املت سیب زمینی

زمان پخت بیست دقیقه
به اندازه کافی برای هشت نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده سیب زمینی:

  • یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام: نمک ، فلفل سیاه.
  • نصف فنجان جعفری ، خرد شده.
  • دو عدد سیب زمینی متوسط.
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • یک قرن فلفل تند ، خرد شده.
  • پیاز خرد شده.
  • حبه سیر خرد شده.

مواد مخلوط تخم مرغ:

  • سه قاشق غذاخوری شیر یا خامه.
  • شش تخم مرغ.
  • نصف قاشق چایخوری از هر کدام: پاپریکا شیرین ، زیره.
  • قاشق کوچک نمک.
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.

 

نحوه تهیه

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مربع های کوچک خرد کنید ، یک قابلمه آب متوسط ​​در آن بگذارید روی آتش و بگذارید بجوشد.
  • مربای سیب زمینی را به قابلمه آب اضافه کنید ، کمی فلفل و نمک به آنها اضافه کنید ، بگذارید تا پخته شوند ، سپس آنها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید.
  • روغن را در ماهیتابه وسیعی روی حرارت زیاد قرار دهید ، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شوند ، سیر ، سیب زمینی و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند.

مخلوط تخم مرغ را آماده کنید:

  • تخم مرغ ، خامه ، فلفل ، پاپریکا ، نمک و زیره را در یک ظرف عمیق بریزید و آنها را با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  • مخلوط را روی سیب زمینی های داخل تابه بریزید ، سپس آنها را بپوشانید و به مدت ده دقیقه روی حرارت متوسط ​​بگذارید ، تا املت نرم شود و به هم بچسبد.
  • املت را در یک بشقاب گسترده قرار دهید و آن را با سس مایونز ، سس گوجه فرنگی و فلفل سرو کنید.

 

کبد اسکندریه

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • یک حبه سیر.
  • یک کیلوگرم جگر بره ، برش طولی.
  • سه قاشق غذاخوری روغن.
  • سه دانه فلفل.
  • چهار قاشق غذاخوری سرکه.

 

نحوه تهیه

  • فصل کبد با: فلفل قرمز، لیمو، فلفل، نمک و سرکه است.
  • روغن را در ماهیتابه ای روی آتش بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید تا سرخ شود ، سپس فلفل دلمه ای و سبز را اضافه کنید.
  • جگر را به تابه اضافه کنید ، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را روی حرارت ملایم هم بزنید و داغ سرو کنید.

 

املت کدو سبز

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • پیاز رنده شده.
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • سه دانه کدو سبز رنده شده.
  • فلفل سیاه و نمک.
  • پنج تخم مرغ.
  • یک مشت جعفری خرد شده و نعناع.
  • یک سوم فنجان آرد.

 

نحوه تهیه

  • مخلوط کدو ، پیاز، نعناع و جعفری با هم در یک کاسه، و ماهوت پاک کن زدن هر یک از بیکینگ پودر و آرد در کاسه دیگر، فصل را با فلفل سیاه و نمک.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط کدو سبز اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید و مقدار کمی روغن و کره را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
  • مقداری از مخلوط را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا قرمز شود ، سپس آن را از طرف دیگر برگردانید تا قهوه ای شود و آن را گرم سرو کنید.

 

ساندویچ نان تست ماهی تن

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای پنج نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • ده تکه نان تست .
  • نصف فنجان سس مایونز.
  • نصف قاشق غذاخوری خمیر خردل.
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر.
  • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا.
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
  • کمی فلفل سیاه آسیاب شده.
  • دو قوطی بزرگ ماهی تن .
  • یک فنجان ذرت.
  • یک قاشق غذاخوری خیار ترشی خرد شده.
  • سه قاشق غذاخوری زیتون سیاه خرد شده.
  • برگ های کاهو ، گوجه فرنگی گیلاس و برش های لیمو برای تزئین.

 

نحوه تهیه

  • سس مایونز ، خردل ، سیر ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه ، ماهی تن ، ذرت ، ترشی و زیتون را در یک ظرف عمیق بریزید و مواد را با چنگال هم بزنید و سعی کنید ماهی تن را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  • روی هر تکه نان تست یک تکه کاهو بگذارید ، مخلوط ماهی تن را روی نیمی از برش های نان تست پخش کنید ، سپس لایه دوم کاهو را روی مخلوط ماهی تن قرار دهید ، سپس بقیه برش های نان تست را بگذارید و روی ساندویچ ها کمی فشار دهید تا نگه داشته شود. آنها کمی با هم
  • ساندویچ ها را با استفاده از چاقوی دندانه دار به شکل مثلث برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید.
  • ساندویچ ها را مستقیماً با گوجه فرنگی و برش های لیمو سرو کنید.

 

کاپ کیک شور با پنیر

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت سی دقیقه
به اندازه کافی برای پانزده نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • دو فنجان آرد سفید.
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
  • یک فنجان جعفری خرد شده.
  • دو فنجان پنیر حلومی ، به مکعب های کوچک برش دهید.
  • چهار قاشق غذاخوری کره نرم.
  • یک فنجان شیر تفت داده شده.
  • نصف فنجان پنیر ، پنیر چدار ، رنده شده.
  • سه قاشق غذاخوری آویشن خشک.

 

نحوه تهیه

  • فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قفسه مش را در وسط آن نصب کنید.
  • تخم مرغ ها را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا کف روی سطح آن ظاهر شود ، سپس آرد ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و سه دقیقه مخلوط کنید ، سپس جعفری ، آویشن ، پنیر چدار و کره را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر مخلوط کنید. ، شیر آماده شده ، پنیر موزارلا را در آخر اضافه کنید ، سپس دوباره مخلوط کنید تا اجزاء با هم مخلوط شوند.
  • یک قاشق از خمیر را با استفاده از یک قاشق بستنی در قالب کاپ کیک بریزید.
  • کیک کیک نمکی را به مدت سی دقیقه بپزید ، سپس سرو کنید.

 

املت کدو سبز

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت بیست دقیقه
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • دو عدد تخم مرغ بزرگ.
  • نصف فنجان شیر.
  • یک فنجان آرد.
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • نصف قاشق چایخوری نمک.
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • کمی ادویه مخلوط.
  • سه دانه متوسط کدو سبز .
  • حبه سیر خرد شده.
  • یک پیاز کوچک ، ریز خرد شده.
  • سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده.
  • روغن فراوان برای سرخ کردن.

 

نحوه تهیه

  • تخم مرغ ، شیر ، آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، فلفل و ادویه ها را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی با چگالی متوسط ​​به دست آید.
  • کدو سبز را با رنده سبزیجات رنده کنید.
  • کدو سبز را به مخلوط شیر و آرد در کاسه اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا کدو سبز کاملا با مخلوط پوشانده شود.
  • مقداری روغن در یک ماهیتابه عمیق بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
  • یک تکه املت کدو سبز را به شکل توپ های متوسط ​​در روغن بریزید ، صبر کنید تا املت روی سطح روغن شناور شود ، سپس آن را با قاشق چند سوراخ چند ثانیه هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود.
  • املت را به یک تکه کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن تخلیه شود ، سپس بلافاصله سرو کنید.

 

مکدوس فتاح

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
به اندازه کافی برای ۶ نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم سس شیر:

  • یک قاشق غذاخوری سرکه.
  • نصف فنجان خامه ترش.
  • دو فنجان ماست شیر .
  • سه حبه سیر خرد شده.
  • قاشق کوچک نمک.
  • یک قاشق چایخوری فلفل تند خرد شده.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.

مواد لازم فتاح:

  • پنج قرص نان عربی را به صورت مربع برش دهید.
  • دو بادمجان بزرگ ، به مکعب های متوسط ​​برش دهید.
  • سیصد گرم گوشت چرخ کرده و پخته.
  • یک چهارم فنجان آب لیمو.
  • یک فنجان آب مرغ یا گوشت گاو.
  • روغن ذرت برای سرخ کردن.
  • مغز کاج سرخ شده ، برای سرو.

 

نحوه تهیه

  • شیر را در یک ظرف عمیق بریزید ، سپس لبنه ، فلفل ، سیر ، نمک ، سرکه و فلفل را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید.
  • مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا روغن داغ شود.
  • سرخ کردن Albaz ں jan تا به دست آوردن رنگ طلایی ، و حرکت بر روی یک ورق کاغذ آشپزخانه برای از بین بردن روغن اضافی.
  • نان را سرخ کنید تا طلایی شود و همچنین آن را به یک ورق کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • یک بشقاب سرو با لبه بالا بیاورید.
  • نصف مقدار بادمجان و نان و نصف گوشت را در ظرف بریزید ، آب لیمو و آب گوشت را اضافه کنید و سس ماست را روی نان پخش کنید. مابقی بادمجان و بقیه گوشت را تقسیم کنید.
  • فتاح را با مغز کاج تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

 

مرغ کبابی با سبزیجات

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
به اندازه کافی برای ۴ نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • دو قاشق بزرگ آب لیمو
  • ده غلاف کوچک گوجه فرنگی.
  • چهار تکه سینه مرغ .
  • نمک و فلفل سیاه به مزه-.
  • ده دانه کوچک هویج آب پز.
  • روغن برای پاشیدن گریل.
  • یک حبه سیر خرد شده.
  • یک فنجان لوبیا سبز پخته.
  • ده قارچ.

 

نحوه تهیه

  • مرغ را در آب لیمو ، نمک ، سیر و فلفل به مدت یک ساعت تفت دهید.
  • گریل را با روغن اسپری کرده و مرغ را روی آن گریل کنید.
  • یک ماهیتابه را با روغن اسپری کنید و سبزیجات موجود در آن را تفت دهید.
  • مرغ و سبزیجات را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با سالاد دلخواه میل کنید.

 

انگشتان مرغ ایتالیایی

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • نمک ، فلفل سیاه آسیاب شده – به مزه.
  • یک قاشق غذاخوری سرکه.
  • یک فنجان و یک چهارم پنیر پارمزان رنده شده.
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • پنج قطعه سینه مرغ ، به نوارهای بلند برش دهید.
  • سه چهارم فنجان سوخاری .
  • یک لیوان شیر .
  • سه حبه سیر .

 

نحوه تهیه

  • دو سینی فر بیاورید و در هر سینی کاغذ آشپزخانه بگذارید.
  • یک کاسه مخلوط کن بزرگ بیاورید و شیر ، سیر و سرکه را داخل کاسه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید ، سپس برش های مرغ را در مخلوط بریزید و آنها را هم بزنید تا خوب با مخلوط پوشانده شوند ، سپس آنها را از پانزده بگذارید کنار. تا سی دقیقه
  • پنیر پارمزان و آرد سوخاری را در یک ظرف وسیع بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید ، سپس ورقه های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری فرو کرده و هم بزنید تا کاملاً با آرد سوخاری پوشانده شود.
  • برش های مرغ را در دو سینی فر بچینید ، دقت کنید بین تکه ها فاصله بیندازید ، سپس مرغ را با روغن بپاشید و آن را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت دوازده دقیقه بپزید تا رنگ طلایی پیدا کند.

 

فجیتا مکزیکی

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای لاک پشت (یا از نان آماده استفاده کنید):

  • دو قاشق چایخوری نمک.
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی.
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • سه فنجان آرد سفید الک شده .
  • یک و نیم فنجان آب

مواد لازم فجیتا:

  • یک پیاز بزرگ ، برش دهید.
  • دویست و پنجاه گرم فیله گوشت گاو گوشتی برش خورده طولی.
  • نصف فنجان آب مرغ.
  • یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده.
  • دویست و پنجاه گرم سینه مرغ را به صورت نوارهای طولی برش دهید.
  • فلفل دلمه ای سه رنگ (زرد ، قرمز و سبز).
  • دو قاشق چایخوری آرد.
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی.
  • یک قرن قسمت سبز فلفل تند .
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن-.

ترکیبات چاشنی فجیتا (آسیاب شده):

  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • دو قاشق چایخوری زیره.
  • یک قاشق چایخوری آویشن وحشی.
  • یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا شیرین.
  • یک قاشق چایخوری گشنیز خشک شده.
  • یک قاشق چایخوری پودر چیلی.
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر.
  • یک قاشق چایخوری دارچین .
  • گوآکاموله ، سالسای مکزیکی ، خامه ترش یا پنیر چدار خرد شده ، برای سرو.

 

نحوه تهیه

  • دو کاسه عمیق مخلوط کنید ، یکی برای مرغ و دیگری برای چاشنی گوشت. یک سوم مخلوط ادویه را در کاسه مرغ و یک سوم را در کاسه گوشت قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن نباتی مانند روغن ذرت به مرغ و یک دومین قاشق را به گوشت بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید.
  • یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و روغن را در تابه گرم کنید ، سپس ورقه های گوشت گاو را به صورت دسته ای اضافه کنید ، کمی نمک بپاشید و یک دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید ، سپس درجه حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید و سرخ کردن را ادامه دهید. آنها را تا زمانی که پخته شوند ، سپس همین مراحل را با برش های مرغ تکرار کنید.
  • مقدار کمی روغن به تابه اضافه کنید ، سبزیجات را سرخ کنید ، سپس سبزیجات را به برش های گوشت و مرغ اضافه کنید.
  • تابه را روی حرارت متوسط ​​بگذارید ، سپس آرد را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید ، سپس آب مرغ را به آرد اضافه کنید ، یک سوم باقی مانده ادویه ها را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید ، سپس مرغ ، گوشت و سبزیجات را در مخلوط آرد بریزید و یک دقیقه خوب هم بزنید.
  • فجیتاها را در ظرف سرو با برنج یا تورتیلا و گوآکاموله ، سالسای مکزیکی ، خامه ترش یا پنیر چدار خرد شده بریزید.

آماده سازی تورتیلا:

  • مواد نان تورتیلا را در غذاساز بریزید ، پارچه ورز دادن را نصب کرده و خوب بپسندید ، سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.
  • سطح میز را با آرد بپاشید ، سپس خمیر را با گیره پهن کنید تا بسیار نازک شود ، سپس نان های گرد کوچکی (به اندازه تورتیلا های آماده) شکل دهید.
  • ماهیتابه وسیعی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، نان تورتیلا را در تابه بگذارید و مدتی روی آتش بگذارید (نباید تورتیلا برشته شود) ، سپس تورتیلا را از طرف دیگر بچرخانید و بگذارید روی آتش بماند. مدتی ، سپس نان ها را با یک حوله آشپزخانه بپیچید تا تازه بمانند ، سپس آنها را در کنار فجیتا سرو کنید.

 

چگونه می توانید یک ایده شام ​​سریع در ویدئو ایجاد کنید

برای تهیه یک شام سبک ، غنی از مواد مغذی ، خوشمزه و سریع ، فیلم را تماشا کنید.

ثبت شده در سایت دومان سهند طی شماره 296 توسط successpress و در روز شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۶:۲۰
© Copyright 2021 https://successpress.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر