۱۰ دستور تهیه یک شام سریع و آسان
املت سیب زمینی زمان پخت بیست دقیقه به اندازه کافی برای هشت نفر مواد تشکیل دهنده مواد تشکیل دهنده سیب زمینی: یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام: نمک ، فلفل سیاه. نصف فنجان جعفری ، خرد شده. دو عدد سیب زمینی متوسط. سه قاشق غذاخوری روغن زیتون. یک قرن فلفل تند ، خرد
املت سیب زمینی
زمان پخت | بیست دقیقه |
به اندازه کافی برای | هشت نفر |
مواد تشکیل دهنده
مواد تشکیل دهنده سیب زمینی:
- یک چهارم قاشق چایخوری از هر کدام: نمک ، فلفل سیاه.
- نصف فنجان جعفری ، خرد شده.
- دو عدد سیب زمینی متوسط.
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- یک قرن فلفل تند ، خرد شده.
- پیاز خرد شده.
- حبه سیر خرد شده.
مواد مخلوط تخم مرغ:
- سه قاشق غذاخوری شیر یا خامه.
- شش تخم مرغ.
- نصف قاشق چایخوری از هر کدام: پاپریکا شیرین ، زیره.
- قاشق کوچک نمک.
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
نحوه تهیه
- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مربع های کوچک خرد کنید ، یک قابلمه آب متوسط در آن بگذارید روی آتش و بگذارید بجوشد.
- مربای سیب زمینی را به قابلمه آب اضافه کنید ، کمی فلفل و نمک به آنها اضافه کنید ، بگذارید تا پخته شوند ، سپس آنها را از آب خارج کرده و کنار بگذارید.
- روغن را در ماهیتابه وسیعی روی حرارت زیاد قرار دهید ، سپس پیازهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شوند ، سیر ، سیب زمینی و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید تا طلایی شوند.
مخلوط تخم مرغ را آماده کنید:
- تخم مرغ ، خامه ، فلفل ، پاپریکا ، نمک و زیره را در یک ظرف عمیق بریزید و آنها را با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
- مخلوط را روی سیب زمینی های داخل تابه بریزید ، سپس آنها را بپوشانید و به مدت ده دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید ، تا املت نرم شود و به هم بچسبد.
- املت را در یک بشقاب گسترده قرار دهید و آن را با سس مایونز ، سس گوجه فرنگی و فلفل سرو کنید.
کبد اسکندریه
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | پانزده دقیقه |
به اندازه کافی برای | چهار نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک حبه سیر.
- یک کیلوگرم جگر بره ، برش طولی.
- سه قاشق غذاخوری روغن.
- سه دانه فلفل.
- چهار قاشق غذاخوری سرکه.
نحوه تهیه
- فصل کبد با: فلفل قرمز، لیمو، فلفل، نمک و سرکه است.
- روغن را در ماهیتابه ای روی آتش بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید تا سرخ شود ، سپس فلفل دلمه ای و سبز را اضافه کنید.
- جگر را به تابه اضافه کنید ، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را روی حرارت ملایم هم بزنید و داغ سرو کنید.
املت کدو سبز
زمان آماده سازی | پانزده دقیقه |
زمان پخت | پانزده دقیقه |
به اندازه کافی برای | چهار نفر |
مواد تشکیل دهنده
- پیاز رنده شده.
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
- سه دانه کدو سبز رنده شده.
- فلفل سیاه و نمک.
- پنج تخم مرغ.
- یک مشت جعفری خرد شده و نعناع.
- یک سوم فنجان آرد.
نحوه تهیه
- مخلوط کدو ، پیاز، نعناع و جعفری با هم در یک کاسه، و ماهوت پاک کن زدن هر یک از بیکینگ پودر و آرد در کاسه دیگر، فصل را با فلفل سیاه و نمک.
- مخلوط تخم مرغ را به مخلوط کدو سبز اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید و مقدار کمی روغن و کره را در یک ماهیتابه وسیع روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مقداری از مخلوط را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا قرمز شود ، سپس آن را از طرف دیگر برگردانید تا قهوه ای شود و آن را گرم سرو کنید.
ساندویچ نان تست ماهی تن
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | ده دقیقه |
به اندازه کافی برای | پنج نفر |
مواد تشکیل دهنده
- ده تکه نان تست .
- نصف فنجان سس مایونز.
- نصف قاشق غذاخوری خمیر خردل.
- یک قاشق چایخوری پودر سیر.
- یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا.
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
- کمی فلفل سیاه آسیاب شده.
- دو قوطی بزرگ ماهی تن .
- یک فنجان ذرت.
- یک قاشق غذاخوری خیار ترشی خرد شده.
- سه قاشق غذاخوری زیتون سیاه خرد شده.
- برگ های کاهو ، گوجه فرنگی گیلاس و برش های لیمو برای تزئین.
نحوه تهیه
- سس مایونز ، خردل ، سیر ، پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه ، ماهی تن ، ذرت ، ترشی و زیتون را در یک ظرف عمیق بریزید و مواد را با چنگال هم بزنید و سعی کنید ماهی تن را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا یک مخلوط یکدست حاصل شود.
- روی هر تکه نان تست یک تکه کاهو بگذارید ، مخلوط ماهی تن را روی نیمی از برش های نان تست پخش کنید ، سپس لایه دوم کاهو را روی مخلوط ماهی تن قرار دهید ، سپس بقیه برش های نان تست را بگذارید و روی ساندویچ ها کمی فشار دهید تا نگه داشته شود. آنها کمی با هم
- ساندویچ ها را با استفاده از چاقوی دندانه دار به شکل مثلث برش داده و روی بشقاب سرو قرار دهید.
- ساندویچ ها را مستقیماً با گوجه فرنگی و برش های لیمو سرو کنید.
کاپ کیک شور با پنیر
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | سی دقیقه |
به اندازه کافی برای | پانزده نفر |
مواد تشکیل دهنده
- دو فنجان آرد سفید.
- دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
- یک فنجان جعفری خرد شده.
- دو فنجان پنیر حلومی ، به مکعب های کوچک برش دهید.
- چهار قاشق غذاخوری کره نرم.
- یک فنجان شیر تفت داده شده.
- نصف فنجان پنیر ، پنیر چدار ، رنده شده.
- سه قاشق غذاخوری آویشن خشک.
نحوه تهیه
- فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قفسه مش را در وسط آن نصب کنید.
- تخم مرغ ها را در کاسه همزن بریزید و هم بزنید تا کف روی سطح آن ظاهر شود ، سپس آرد ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و سه دقیقه مخلوط کنید ، سپس جعفری ، آویشن ، پنیر چدار و کره را اضافه کنید و سه دقیقه دیگر مخلوط کنید. ، شیر آماده شده ، پنیر موزارلا را در آخر اضافه کنید ، سپس دوباره مخلوط کنید تا اجزاء با هم مخلوط شوند.
- یک قاشق از خمیر را با استفاده از یک قاشق بستنی در قالب کاپ کیک بریزید.
- کیک کیک نمکی را به مدت سی دقیقه بپزید ، سپس سرو کنید.
املت کدو سبز
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | بیست دقیقه |
به اندازه کافی برای | شش نفر |
مواد تشکیل دهنده
- دو عدد تخم مرغ بزرگ.
- نصف فنجان شیر.
- یک فنجان آرد.
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
- نصف قاشق چایخوری نمک.
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- کمی ادویه مخلوط.
- سه دانه متوسط کدو سبز .
- حبه سیر خرد شده.
- یک پیاز کوچک ، ریز خرد شده.
- سه قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده.
- روغن فراوان برای سرخ کردن.
نحوه تهیه
- تخم مرغ ، شیر ، آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، فلفل و ادویه ها را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط یکدستی با چگالی متوسط به دست آید.
- کدو سبز را با رنده سبزیجات رنده کنید.
- کدو سبز را به مخلوط شیر و آرد در کاسه اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا کدو سبز کاملا با مخلوط پوشانده شود.
- مقداری روغن در یک ماهیتابه عمیق بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
- یک تکه املت کدو سبز را به شکل توپ های متوسط در روغن بریزید ، صبر کنید تا املت روی سطح روغن شناور شود ، سپس آن را با قاشق چند سوراخ چند ثانیه هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود.
- املت را به یک تکه کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن تخلیه شود ، سپس بلافاصله سرو کنید.
مکدوس فتاح
زمان آماده سازی | ۲۰ دقیقه |
به اندازه کافی برای | ۶ نفر |
مواد تشکیل دهنده
مواد لازم سس شیر:
- یک قاشق غذاخوری سرکه.
- نصف فنجان خامه ترش.
- دو فنجان ماست شیر .
- سه حبه سیر خرد شده.
- قاشق کوچک نمک.
- یک قاشق چایخوری فلفل تند خرد شده.
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
مواد لازم فتاح:
- پنج قرص نان عربی را به صورت مربع برش دهید.
- دو بادمجان بزرگ ، به مکعب های متوسط برش دهید.
- سیصد گرم گوشت چرخ کرده و پخته.
- یک چهارم فنجان آب لیمو.
- یک فنجان آب مرغ یا گوشت گاو.
- روغن ذرت برای سرخ کردن.
- مغز کاج سرخ شده ، برای سرو.
نحوه تهیه
- شیر را در یک ظرف عمیق بریزید ، سپس لبنه ، فلفل ، سیر ، نمک ، سرکه و فلفل را اضافه کنید و مواد را با همزن دستی هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید.
- مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا روغن داغ شود.
- سرخ کردن Albaz ں jan تا به دست آوردن رنگ طلایی ، و حرکت بر روی یک ورق کاغذ آشپزخانه برای از بین بردن روغن اضافی.
- نان را سرخ کنید تا طلایی شود و همچنین آن را به یک ورق کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- یک بشقاب سرو با لبه بالا بیاورید.
- نصف مقدار بادمجان و نان و نصف گوشت را در ظرف بریزید ، آب لیمو و آب گوشت را اضافه کنید و سس ماست را روی نان پخش کنید. مابقی بادمجان و بقیه گوشت را تقسیم کنید.
- فتاح را با مغز کاج تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
مرغ کبابی با سبزیجات
زمان آماده سازی | ۱۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۵ دقیقه |
به اندازه کافی برای | ۴ نفر |
مواد تشکیل دهنده
- دو قاشق بزرگ آب لیمو
- ده غلاف کوچک گوجه فرنگی.
- چهار تکه سینه مرغ .
- نمک و فلفل سیاه به مزه-.
- ده دانه کوچک هویج آب پز.
- روغن برای پاشیدن گریل.
- یک حبه سیر خرد شده.
- یک فنجان لوبیا سبز پخته.
- ده قارچ.
نحوه تهیه
- مرغ را در آب لیمو ، نمک ، سیر و فلفل به مدت یک ساعت تفت دهید.
- گریل را با روغن اسپری کرده و مرغ را روی آن گریل کنید.
- یک ماهیتابه را با روغن اسپری کنید و سبزیجات موجود در آن را تفت دهید.
- مرغ و سبزیجات را در ظرف مناسبی بریزید و آن را با سالاد دلخواه میل کنید.
انگشتان مرغ ایتالیایی
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | ده دقیقه |
به اندازه کافی برای | چهار نفر |
مواد تشکیل دهنده
- نمک ، فلفل سیاه آسیاب شده – به مزه.
- یک قاشق غذاخوری سرکه.
- یک فنجان و یک چهارم پنیر پارمزان رنده شده.
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- پنج قطعه سینه مرغ ، به نوارهای بلند برش دهید.
- سه چهارم فنجان سوخاری .
- یک لیوان شیر .
- سه حبه سیر .
نحوه تهیه
- دو سینی فر بیاورید و در هر سینی کاغذ آشپزخانه بگذارید.
- یک کاسه مخلوط کن بزرگ بیاورید و شیر ، سیر و سرکه را داخل کاسه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید ، سپس برش های مرغ را در مخلوط بریزید و آنها را هم بزنید تا خوب با مخلوط پوشانده شوند ، سپس آنها را از پانزده بگذارید کنار. تا سی دقیقه
- پنیر پارمزان و آرد سوخاری را در یک ظرف وسیع بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید ، سپس ورقه های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری فرو کرده و هم بزنید تا کاملاً با آرد سوخاری پوشانده شود.
- برش های مرغ را در دو سینی فر بچینید ، دقت کنید بین تکه ها فاصله بیندازید ، سپس مرغ را با روغن بپاشید و آن را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت دوازده دقیقه بپزید تا رنگ طلایی پیدا کند.
فجیتا مکزیکی
زمان آماده سازی | پانزده دقیقه |
زمان پخت | پانزده دقیقه |
به اندازه کافی برای | شش نفر |
مواد تشکیل دهنده
مواد لازم برای لاک پشت (یا از نان آماده استفاده کنید):
- دو قاشق چایخوری نمک.
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی.
- یک قاشق چایخوری شکر
- سه فنجان آرد سفید الک شده .
- یک و نیم فنجان آب
مواد لازم فجیتا:
- یک پیاز بزرگ ، برش دهید.
- دویست و پنجاه گرم فیله گوشت گاو گوشتی برش خورده طولی.
- نصف فنجان آب مرغ.
- یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده.
- دویست و پنجاه گرم سینه مرغ را به صورت نوارهای طولی برش دهید.
- فلفل دلمه ای سه رنگ (زرد ، قرمز و سبز).
- دو قاشق چایخوری آرد.
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی.
- یک قرن قسمت سبز فلفل تند .
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن-.
ترکیبات چاشنی فجیتا (آسیاب شده):
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- دو قاشق چایخوری زیره.
- یک قاشق چایخوری آویشن وحشی.
- یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا شیرین.
- یک قاشق چایخوری گشنیز خشک شده.
- یک قاشق چایخوری پودر چیلی.
- یک قاشق چایخوری پودر سیر.
- یک قاشق چایخوری دارچین .
- گوآکاموله ، سالسای مکزیکی ، خامه ترش یا پنیر چدار خرد شده ، برای سرو.
نحوه تهیه
- دو کاسه عمیق مخلوط کنید ، یکی برای مرغ و دیگری برای چاشنی گوشت. یک سوم مخلوط ادویه را در کاسه مرغ و یک سوم را در کاسه گوشت قرار دهید. یک قاشق غذاخوری روغن نباتی مانند روغن ذرت به مرغ و یک دومین قاشق را به گوشت بریزید و آنها را خوب مخلوط کنید.
- یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و روغن را در تابه گرم کنید ، سپس ورقه های گوشت گاو را به صورت دسته ای اضافه کنید ، کمی نمک بپاشید و یک دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید ، سپس درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و سرخ کردن را ادامه دهید. آنها را تا زمانی که پخته شوند ، سپس همین مراحل را با برش های مرغ تکرار کنید.
- مقدار کمی روغن به تابه اضافه کنید ، سبزیجات را سرخ کنید ، سپس سبزیجات را به برش های گوشت و مرغ اضافه کنید.
- تابه را روی حرارت متوسط بگذارید ، سپس آرد را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید ، سپس آب مرغ را به آرد اضافه کنید ، یک سوم باقی مانده ادویه ها را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید ، سپس مرغ ، گوشت و سبزیجات را در مخلوط آرد بریزید و یک دقیقه خوب هم بزنید.
- فجیتاها را در ظرف سرو با برنج یا تورتیلا و گوآکاموله ، سالسای مکزیکی ، خامه ترش یا پنیر چدار خرد شده بریزید.
آماده سازی تورتیلا:
- مواد نان تورتیلا را در غذاساز بریزید ، پارچه ورز دادن را نصب کرده و خوب بپسندید ، سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا استراحت کند.
- سطح میز را با آرد بپاشید ، سپس خمیر را با گیره پهن کنید تا بسیار نازک شود ، سپس نان های گرد کوچکی (به اندازه تورتیلا های آماده) شکل دهید.
- ماهیتابه وسیعی را روی حرارت متوسط گرم کنید ، نان تورتیلا را در تابه بگذارید و مدتی روی آتش بگذارید (نباید تورتیلا برشته شود) ، سپس تورتیلا را از طرف دیگر بچرخانید و بگذارید روی آتش بماند. مدتی ، سپس نان ها را با یک حوله آشپزخانه بپیچید تا تازه بمانند ، سپس آنها را در کنار فجیتا سرو کنید.
چگونه می توانید یک ایده شام سریع در ویدئو ایجاد کنید
برای تهیه یک شام سبک ، غنی از مواد مغذی ، خوشمزه و سریع ، فیلم را تماشا کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰