طرز تهیه کیک ملاس خرما

کیک خامه ای ملاس خرما زمان پردازش مواد ۶۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه به اندازه کافی برای ۶ نفر مواد تشکیل دهنده مواد لازم خمیر: دویست و پنجاه گرم آرد ، بعلاوه مقدار کمی که برای پاشیدن استفاده شود. هفتاد و پنج گرم کره سرد. تخم مرغ کامل ، زرده تخم مرغ زده شده.
کیک خامه ای ملاس خرما
زمان پردازش مواد | ۶۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
به اندازه کافی برای | ۶ نفر |
مواد تشکیل دهنده
مواد لازم خمیر:
- دویست و پنجاه گرم آرد ، بعلاوه مقدار کمی که برای پاشیدن استفاده شود.
- هفتاد و پنج گرم کره سرد.
- تخم مرغ کامل ، زرده تخم مرغ زده شده.
- یک قاشق چایخوری گلاب .
- زرده تخم مرغ زده شده را برای مسواک زدن استفاده کنید.
مواد پر کننده:
- نیم کیلوگرم از طول عبور کرده و از هسته خارج می شود.
- چهارصد میلی لیتر خامه سنگین.
- زرده چهار تخم مرغ.
- نصف فنجان شکر .
- نصف قاشق چایخوری پودر زعفران.
- یک چهارم فنجان ملاس خرما.
طرز تهیه
- تهیه خمیر:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی کیک بیست سانتی متری را با پایه متحرک با کمی روغن چرب کنید.
- آرد را با شکر و کره مخلوط کنید تا مخلوط شبیه آرد سوخاری شود.
- تخم مرغ و گلاب را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا بچسبد ، سپس آن را کمی ورز دهید و بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت سه میلی متر باز کنید.
- روی کیک را با خمیر بپوشانید ، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و سپس آن را با حبوبات پر کنید.
- خمیر را به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید ، سپس دانه ها را برداشته و خمیر را بپزید تا طلایی شود.
پر کردن را آماده کنید:
- خرما را در کیک قرار دهید.
- خامه را روی آتش بجوشانید.
- زرده تخم مرغ ، شکر و زعفران را با همزن بزنید تا مخلوط روشن و خامه ای شود.
- ملاس خرما را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- خامه داغ را به آرامی با مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- کاستارد را در پایه خمیر بریزید و قالب را با دقت در فر قرار دهید.
- کیک را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت هجده تا بیست دقیقه یا تا زمانی که خمیر سفت و طلایی شود بپزید.
کیک ملاس خرما و جو دوسر
مواد تشکیل دهنده
- نصف فنجان آرد گندم.
- سه چهارم فنجان بلغور جو دوسر.
- سه چهارم فنجان آرد.
- دو عدد تخم مرغ
- نصف قاشق چایخوری بی کربنات سودا.
- یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی کوچک.
- یک قاشق چایخوری نمک.
- یک قاشق چایخوری دارچین .
- یک چهارم فنجان شکر قهوه ای.
- یک چهارم فنجان ملاس انار.
- یک فنجان آب جوش.
- یک چهارم فنجان روغن بادام.
- گردو.
- عبور.
- ملاس خرما.
- پخت قند.
- تاریخ.
- مربا.
طرز تهیه
- آرد گندم ، بلغور جو دوسر ، آرد ، بی کربنات سودا ، نمک ، جوز هندی ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید.
- تخم مرغ ، وانیل و ملاس خرما را اضافه کنید.
- به تدریج روغن و آب را اضافه کنید ، سپس انواع آجیل را به دلخواه اضافه کنید.
- آنها را در کاپ کیک های روغنی یا فنجان های مافین بریزید ، سپس آنها را به مدت سه چهارم ساعت در فر بگذارید تا تمام شوند.
- روی آن را با پودر قند یا مربا تزیین کنید ، خرمای ورقه شده را روی آن قرار دهید ، سپس سرو کنید.
برچسب ها :آشپزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰