کد خبر : 320
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۴:۴۵

طرز تهیه کیک ملاس خرما

طرز تهیه کیک ملاس خرما

کیک خامه ای ملاس خرما زمان پردازش مواد ۶۰ دقیقه زمان پخت ۲۰ دقیقه به اندازه کافی برای ۶ نفر مواد تشکیل دهنده مواد لازم خمیر: دویست و پنجاه گرم آرد ، بعلاوه مقدار کمی که برای پاشیدن استفاده شود. هفتاد و پنج گرم کره سرد. تخم مرغ کامل ، زرده تخم مرغ زده شده.

کیک خامه ای ملاس خرما

زمان پردازش مواد ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
به اندازه کافی برای ۶ نفر

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم خمیر:

  • دویست و پنجاه گرم آرد ، بعلاوه مقدار کمی که برای پاشیدن استفاده شود.
  • هفتاد و پنج گرم کره سرد.
  • تخم مرغ کامل ، زرده تخم مرغ زده شده.
  • یک قاشق چایخوری گلاب .
  • زرده تخم مرغ زده شده را برای مسواک زدن استفاده کنید.

مواد پر کننده:

  • نیم کیلوگرم از طول عبور کرده و از هسته خارج می شود.
  • چهارصد میلی لیتر خامه سنگین.
  • زرده چهار تخم مرغ.
  • نصف فنجان شکر .
  • نصف قاشق چایخوری پودر زعفران.
  • یک چهارم فنجان ملاس خرما.

 

طرز تهیه

  • تهیه خمیر:
  • فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی کیک بیست سانتی متری را با پایه متحرک با کمی روغن چرب کنید.
  • آرد را با شکر و کره مخلوط کنید تا مخلوط شبیه آرد سوخاری شود.
  • تخم مرغ و گلاب را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا بچسبد ، سپس آن را کمی ورز دهید و بگذارید نیم ساعت در یخچال استراحت کند.
  • خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت سه میلی متر باز کنید.
  • روی کیک را با خمیر بپوشانید ، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و سپس آن را با حبوبات پر کنید.
  • خمیر را به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید ، سپس دانه ها را برداشته و خمیر را بپزید تا طلایی شود.

پر کردن را آماده کنید:

  • خرما را در کیک قرار دهید.
  • خامه را روی آتش بجوشانید.
  • زرده تخم مرغ ، شکر و زعفران را با همزن بزنید تا مخلوط روشن و خامه ای شود.
  • ملاس خرما را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • خامه داغ را به آرامی با مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  • کاستارد را در پایه خمیر بریزید و قالب را با دقت در فر قرار دهید.
  • کیک را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت هجده تا بیست دقیقه یا تا زمانی که خمیر سفت و طلایی شود بپزید.

 

کیک ملاس خرما و جو دوسر

مواد تشکیل دهنده

  • نصف فنجان آرد گندم.
  • سه چهارم فنجان بلغور جو دوسر.
  • سه چهارم فنجان آرد.
  • دو عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری بی کربنات سودا.
  • یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی کوچک.
  • یک قاشق چایخوری نمک.
  • یک قاشق چایخوری دارچین .
  • یک چهارم فنجان شکر قهوه ای.
  • یک چهارم فنجان ملاس انار.
  • یک فنجان آب جوش.
  • یک چهارم فنجان روغن بادام.
  • گردو.
  • عبور.
  • ملاس خرما.
  • پخت قند.
  • تاریخ.
  • مربا.

 

طرز تهیه

  • آرد گندم ، بلغور جو دوسر ، آرد ، بی کربنات سودا ، نمک ، جوز هندی ، دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید.
  • تخم مرغ ، وانیل و ملاس خرما را اضافه کنید.
  • به تدریج روغن و آب را اضافه کنید ، سپس انواع آجیل را به دلخواه اضافه کنید.
  • آنها را در کاپ کیک های روغنی یا فنجان های مافین بریزید ، سپس آنها را به مدت سه چهارم ساعت در فر بگذارید تا تمام شوند.
  • روی آن را با پودر قند یا مربا تزیین کنید ، خرمای ورقه شده را روی آن قرار دهید ، سپس سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دکوراسیون

به راز موفقیت خوش آمدید

در این سایت به تمام آن چیزی که باید بدانید شما را آشنا خواهیم کرد.