6 غذایی که ژاپنی ها را به صد سالگی می رساند
۶ غذایی که ژاپنی ها را به صد سالگی می رساند
غذاهای سالم ژاپنی
ژاپنی ها به عنوان یکی از جامعه هایی با بلندترین امید به زندگی در جهان شناخته می شوند و محقق کردن صد سالگی برای بسیاری از آنها امری معمول است. این می تواند به دلیل تغذیه سالم آنها باشد که شامل غذاهای زیر است:
۱-سیب زمینی شیرین ژاپنی
سیب زمینی شیرین ژاپنی (Japanese sweet potato) به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدانها، فیبر، و ویتامینها و مواد معدنی، میتواند به حفظ سلامتی و بهبود سطح انرژی در بدن کمک کند. همچنین، سیب زمینی شیرین ژاپنی دارای شاخص گلیسمی پایینی است که باعث کاهش فشار خون، کاهش خطر بروز دیابت، و کنترل سطح قند خون میشود.
بعضی از مزایای مصرف سیب زمینی شیرین ژاپنی شامل موارد زیر میشوند:
کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی: مصرف سیب زمینی شیرین ژاپنی به دلیل حاوی آنتی اکسیدانهای قوی، میتواند به کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی کمک کند.
بهبود سیستم گوارشی: سیب زمینی شیرین ژاپنی حاوی فیبر غذایی است که میتواند به بهبود سیستم گوارشی کمک کند و مشکلات مانند یبوست را کاهش دهد.
کاهش خطر بروز بیماری های التهابی: سیب زمینی شیرین ژاپنی حاوی موادی مانند بتا کاروتن و ویتامین C است که به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی شناخته میشوند و میتوانند به کاهش خطر بروز بیماری های التهابی مانند آرتریت و التهاب مفاصل کمک کنند.
بهبود سلامت پوست: حاوی ویتامین A و C، سیب زمینی شیرین ژاپنی میتواند به بهبود سلامت پوست و کاهش علائم پیری کمک کند.
کاهش خطر بروز دیابت: سیب زمینی شیرین ژاپنی به پایین آوردن قند خون کمک مب کند.
ترب سفید
“ترب سفید” یا “ترب چای سفید”، نوعی چای سبز چینی است که در دوران بسیاری به عنوان یک راه برای بهبود سلامتی مورد استفاده قرار گرفته است. ترب سفید مانند سایر انواع چای سبز، از برگهای چای گیاه Camellia sinensis ساخته میشود، اما گیاه در فرآیند تولید آن کمتر از دیگر چایهای سبز پردازش میشود، به عبارت دیگر، برگهای ترب سفید کمتر از سایر چایهای سبز خشک میشوند و در نتیجه از مواد مفید بیشتری برخوردار است.
۲-جلبک دریایی و راز جوان ماندن دریایی
جلبک دریایی، به عنوان یک منبع غذایی غنی و پر مزه، به صورت گسترده در کشورهای ساحلی مصرف میشود. همچنین، برخی تحقیقات نشان دادهاند که جلبکهای دریایی میتوانند خواص زیادی برای سلامتی داشته باشند.
به عنوان مثال:
خاصیت ضد التهابی: برخی از جلبکهای دریایی، مانند سپیدهدم دریایی، دارای ترکیباتی هستند که میتوانند به عنوان ضد التهابی در برابر بیماریهایی مانند التهاب مفاصل و درمان زخمهای پوستی استفاده شوند.
خاصیت ضد سرطانی: برخی تحقیقات نشان دادهاند که مصرف برخی جلبکهای دریایی میتواند باعث کاهش خطر بروز برخی از بیماریهای سرطانی شود.
پایین آوردن کلسترول خون: برخی از جلبکهای دریایی، مانند نوری، قدرت خاصی در کاهش کلسترول خون دارند.
سلامت پوست: جلبکهای دریایی، به دلیل داشتن ویتامینهای مختلف، میتوانند به بهبود سلامت پوست کمک کنند و به جوانسازی پوست کمک کنند.
با این حال، نباید فقط به تنها یک عامل، مانند جلبکهای دریایی، برای راز جوان ماندن دریایی اشاره کرد. رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی منظم و سایر عوامل میتوانند نقش مهمی در سلامتی و جوانسازی دریاییها ایفا کنند.
۳-ماهی و راز جوان ماندن ژاپنی ها
ژاپنیها معمولاً رژیم غذایی بسیار سالم و متنوعی را دنبال میکنند و مصرف ماهی به عنوان یکی از منابع غذایی اصلی آنها شناخته شده است. ماهی در ژاپن به عنوان یکی از پایههای رژیم غذایی شناخته شده است و مردم آن کشور هر روز به میزان زیادی ماهی میخورند. ماهیهایی مانند سردر، تون، سالمون، هیرینگ، ماکرل و توتیا، که حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ هستند، در رژیم غذایی آنها بسیار مهم هستند.
اسیدهای چرب امگا-۳ دارای خواص سلامتی زیادی هستند. برخی از خواص این اسیدها عبارتند از:
کاهش التهابات: اسیدهای چرب امگا-۳ میتوانند به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل کنند و به کاهش التهابات در بدن کمک کنند.
کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی: اسیدهای چرب امگا-۳ میتوانند به کاهش فشار خون و کلسترول خون کمک کنند و بدین ترتیب، خطر بروز بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهند.
حفظ سلامت مغز و اعصاب: اسیدهای چرب امگا-۳ به عنوان یکی از مواد مغذی مهم برای سلامت مغز و اعصاب شناخته شدهاند.
کمک به جوانسازی: اسیدهای چرب امگا-۳ میتوانند به حفظ سلامت پوست و بهبود جوانی و نرمی پوست کمک کنند.
۴-سویا
سویا یکی از مواد غذایی اساسی در رژیم غذایی ژاپنی ها است و در آن به عنوان یک منبع پروتئینی، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های قوی شناخته شده است. برخی از تحقیقات نشان دادهاند که مصرف سویا میتواند به جوان سازی و حفظ سلامت پوست، مو، استخوان ها و عملکرد مغزی کمک کند.
سویا حاوی مواد شیمیایی به نام “ایزوفلاون” است که به شدت در سلامتی پوست، جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی، کاهش اثرات منفی افزایش سن و پیشگیری از سرطان تأثیرگذار است. ایزوفلاون ها به عنوان یکی از فیتواستروژنها شناخته شده و عملکرد آنها مشابه هورمون استروژن در بدن است.
به علاوه، مواد موجود در سویا میتوانند به بهبود حافظه و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و همچنین بهبود عملکرد کلی مغز کمک کنند. این مواد غذایی همچنین میتوانند به بهبود سطح کلسترول خون کمک کنند و خطر بروز بیماریهای قلبی را کاهش دهند.
در کل، سویا یک منبع غنی از ترکیبات سالم و مفید برای سلامتی بدن است و مصرف آن به عنوان یکی از عواملی که به جوان سازی و سلامتی ژاپنی ها کمک می کند شناخته شده است.
۵-چای سبز
چای سبز یکی از نوشیدنی های پرمصرف در ژاپن است و به دلیل خواص بینظیر آن در حفظ سلامتی و جوان سازی مورد توجه قرار گرفته است.
خواص چای سبز در حفظ سلامتی بدن و جوان سازی عمومی عبارتند از:
آنتیاکسیدانهای قوی: چای سبز حاوی مقدار زیادی از آنتیاکسیدانهایی مانند کاتچین و فلاونوئیدهایی است که به سلولهای بدن کمک میکنند در مقابل آسیبهای اکسیداتیو محافظت شوند و بدین ترتیب از پیری زودرس و بیماریهای مرتبط با آن جلوگیری کنند.
حفظ سلامت قلب: چای سبز میتواند به حفظ سلامت قلب و عروق بدن کمک کند و اثرات نامطلوب کلسترول بالا را کاهش دهد.
کاهش خطر ابتلا به سرطان: تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای سرطانی مانند سرطان پستان و پروستات کمک کند.
بهبود عملکرد مغز: تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز میتواند به بهبود عملکرد مغز و افزایش تمرکز و توجه کمک کند.
کمک به کاهش وزن: چای سبز حاوی کمک هایی برای کاهش وزن است، این ماده از چای سبز به نام EGCG میتواند به افزایش سرعت متابولیسم و کاهش جذب چربی کمک کند.
به طور کلی، مصرف چای سبز به عنوان یک نوشیدنی سالم و پرمصرف در ژاپن و به عنوان یکی از عواملی که به جوان سازی بدن کمک شناخته می شود.
۶-آووکادو
آووکادو یکی از میوه های محبوب در ژاپن است و به دلیل خواص بینظیر آن در حفظ سلامتی و جوان سازی مورد توجه قرار گرفته است.
خواص آووکادو در حفظ سلامتی بدن و جوان سازی عمومی عبارتند از:
حفظ سلامت قلب: آووکادو حاوی چربیهای نامناسب و غیر اشباع نشده است، که میتواند به حفظ سلامت قلب و عروق بدن کمک کند و اثرات نامطلوب کلسترول بالا را کاهش دهد.
آنتیاکسیدانهای قوی: آووکادو حاوی مقدار زیادی از آنتیاکسیدانهایی مانند ویتامین C، ویتامین E و بتا کاروتن است که به سلولهای بدن کمک میکنند در مقابل آسیبهای اکسیداتیو محافظت شوند و بدین ترتیب از پیری
زودرس و بیماریهای مرتبط با آن جلوگیری کنند.
کمک به جذب عناصر غذایی: آووکادو به عنوان یک میوه چند منظوره، به مقدار زیادی فیبر و ویتامینهای A دارد و باعث جذب این مواد معدنی می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰