طرز تهیه سینه مرغ با لیمو و سیر
تهیه مرغ طرز تهیه انواع مرغ در تمام قسمتها و طعمهای مختلف افراد در طعمها به ویژه غذای مرغ ، برخی او را در پتبیله کبابی یا سرخ کرده دوست دارند ، برخی دیگر از روشهای سنتی یا مرغ را ترجیح می دهند ، شما یکی از راههای آماده سازی برای صدور مرغ و غیره
تهیه مرغ
طرز تهیه انواع مرغ در تمام قسمتها و طعمهای مختلف افراد در طعمها به ویژه غذای مرغ ، برخی او را در پتبیله کبابی یا سرخ کرده دوست دارند ، برخی دیگر از روشهای سنتی یا مرغ را ترجیح می دهند ، شما یکی از راههای آماده سازی برای صدور مرغ و غیره پتبیل با لیمو و سیر ، که معمولاً با برخی از انواع سبزیجات مانند هویج یا سیب زمینی سرخ شده و برخی از پیش غذا سرو می شود.
سینه مرغ با لیمو و سیر خرد شده
مواد تشکیل دهنده
- یک کیلو سینه مرغ .
- شش قاشق چای خوری روغن نباتی.
- شش قاشق غذاخوری آب لیمو.
- یک قاشق غذاخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل دلمه ای (پاپریکا).
- هفت حبه سیر خرد شده.
- کمی نمک.
- نصف فنجان آب لیمو برای سس.
- یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه.
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- یک چهارم قاشق چایخوری سیر خرد شده.
نحوه تهیه
- مرغ را با روغن نباتی ، آب لیمو ، نمک و فلفل شیرین به مدت حداقل سه ساعت در یخچال خیس کنید .
- سینه های مرغ را در یک سینی مناسب که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است ، به مدت حداقل نیم ساعت قرار دهید.
- فویل آلومینیومی برداشته می شود.
- سیر خرد شده ، نمک ، آب لیمو ، گشنیز ، سیر خرد شده و همچنین روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.
- مخلوط قبلی را به مرغ اضافه کنید ، و آن را بیش از ده دقیقه در فر قرار دهید.
سینه مرغ با لیمو داغ و سیر
مواد تشکیل دهنده
- شش سینه مرغ متوسط.
- آب پنج لیمو.
- هفت قرن فلفل سبز تند.
- هفت حبه سیر.
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- نمک و فلفل سیاه به مزه.
نحوه تهیه
- سینه های مرغ را خوب تمیز کنید ، سپس لیمو را روی آنها فشار دهید.
- چیلی سبز را ریز خرد کنید ، سپس فلفل خرد شده را به آب لیمو اضافه کنید.
- سیر را خوب خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید ، سپس روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید.
- کمی نمک و کمی فلفل سیاه بریزید.
- مخلوط را روی سینه مرغ بریزید و حداقل نیم ساعت بگذارید.
- مرغ را در سینی مناسب پخت بگذارید و وقتی طلایی شد روی آن را بچرخانید.
سینه مرغ ، سیر و ادویه جات ترشی جات خشک شده
مواد تشکیل دهنده
- چهار سینه مرغ متوسط و بدون پوست.
- چهار حبه سیر.
- دو عدد لیمو
- کمی روغن زیتون.
- کمی نمک.
- فلفل سیاه بپاشید.
- ادویه جات خشک شده.
نحوه تهیه
- فقط سیر بیرونی را پوست بگیرید ، بدون اینکه خرد یا خرد کنید.
- لیموها را به چهار قسمت طولی برش دهید.
- سینه های مرغ را در وسط سینی فر قرار دهید.
- حبه های سیر را به طور تصادفی در کنار سینه های مرغ قرار دهید.
- کمی روغن زیتون بریزید.
- یک چهارم لیمو را در کناره های سینی فر بچینید.
- نمک ، فلفل سیاه و ادویه جات ترشی جات را بپاشید.
- سینی را در فر قرار دهید تا پخته و آماده شود.
سالاد کلم بروکلی با لیمو و سیر
مواد تشکیل دهنده
- ۲ سر کلم بروکلی ، به گلهای متوسط برش دهید.
- دو قاشق چایخوری روغن زیتون.
- قاشق کوچک نمک.
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- یک حبه سیر خرد شده.
- نصف قاشق چایخوری آب لیمو.
- سه سینه مرغ ، ترشی و کبابی ، به مکعب های متوسط برش دهید.
نحوه تهیه
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- تکه های کلم بروکلی را در سینی پیرکس بریزید ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل ، سیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد پخش شود ، سپس وارد فر شوید.
- تکه های کلم بروکلی را به مدت بیست و پنج دقیقه بپزید تا نرم شوند و رنگ آنها شروع به تغییر کند.
- سینی را از فر خارج کرده ، تکه های کلم بروکلی را روی یک بشقاب سرو بگذارید ، آب لیمو بپاشید و مرغ کبابی را قبل از سرو روی آن بپاشید .
فیلم مرغ با سس لیمو و کره
مرغ خامه ای و کمی ترش؟ خوشمزه ترین طعم آن چیست؟ :
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰